Hlavní obsah
Lidé a společnost

Ženská válka na Instagramu: Hněv se otáčí i proti Arichtevě, lidé chtějí Blažkové zničit podnikání

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (licence zakoupena)

Tohle Instagram dlouho nezažil. Herečce Veronice Arichtevě přišel ostrý „hejt“, který neváhala zveřejnit ve svých stories. To by nebylo nic zvláštního, kdyby za kritikou nestála manželka známého herce Filipa Blažka, která má v Radotíně salón.

Článek

Takový útok manželky herce Filipa Blažka krásná herečka Veronika Arichteva jistě nečekala. Do zpráv jí na Instagramu přistála zpráva, která reagovala na fotku v šatech, kterou tam Veronika dala.

Zapomněla přepnout, smějí se fanoušci

„Tvl ty kozy – hrůza, děs. Cvičení ti nepomůže,“ přišlo z profilu, který prezentuje radotínský kosmetický salón. Arichteva trochu zapátrala a zjistila, že patří Jolaně Blažkové, manželce herce Filipa Blažka. Fanoušci si ihned začali dělat legraci, že zapomněla přepnout na „fejkový“ profil.

Foto: Nextfoto (licence zakoupena)

Filip a Jolana Blažkovi

Zda to byla pravda či nikoliv, to ví jen Jolana. Netrvalo však dlouho a zastánce Arichtevy přehlušili její odpůrci. Podle nich spustila takovým zveřejněním na Jolanu doslova hon! Někteří už se v komentářích vyjádřili k tomu, že řeknou všem známým, aby do salónu, který vlastní Blažková, nechodili. To by mohlo ohrozit její podnikání, pokud by takových lidí bylo víc, a přistoupila by k tomu stálá klientela.

Mohla s tím už něco udělat, říká Jolana

Jolana si ale za svým vyjádřením stojí. To potvrdila i pro Vipstar.cz, který ji včera večer kontaktoval. „„My se máme v rodině a neustále Veronika bojuje se mnou. Já jí to napsala do soukromé zprávy a ona to zveřejnila. Nevím, jestli se chce zviditelnit. Ona to zveřejnila, já ne. Já jí to psala osobně. Napsala jsem do zprávy, že je to hnus. A za tím si stojím, protože už s tím mohla něco dávno udělat,“ řekla Blažková.

Arichteva má podle některých tak velký vliv na sociálních sítích, že by takové soukromé zprávy vůbec zveřejňovat neměla. Většina s takovým názorem ale nesouhlasí a upozorňuje na to, že komentovat postavu někoho je přes čáru - ať je slavný či nikoliv.

„Každá žena ví, že tělo po porodu se změní, prsa po kojení samozřejmě taky. A napsat tohle? To je dno, nechutná je spíš paní Blažková,“ píše fanynka Ivča. „Tohle si mohla Veronika odpustit, ženský si to mohly vysvětlit někde mimo. Řešit to takhle veřejně je trapný,“ píše zas Radek. „Veronika je krásná ženská, tohle jí neurazí,“ dodává Soňa.

Zdroj: redakce, Instagram

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz