Hlavní obsah
Umění a zábava

Zlatá labuť: Zazvonil zvonec a pohádky je konec. Nebo ne?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: se souhlasem TV Nova

Plno slz, dojemných momentů i rozuzlení - to přinesl poslední díl Zlaté labutě. Divákům však neuniklo, že chyběla zlá potvora Gruberová! Že by si tvůrci nechávali prostor pro nové díly, kdy přijde pomstít smrt svého manžela?

Článek

Šťastný konec, o který diváci tolik stáli, také dostali - Bára a Petr získali zpátky Edu, odjeli začít život na nové místo, Toni ztrátu lásky oplakala, Irena s Alenou si slíbily, že na sebe počkají do konce války a Mach se zasnoubil s Valerií. Může to snad být ještě lepší?

Kdo vystřelí dřív…

Souboj Maška a Grubera nenechal jedno oko suché. Napadlo snad někoho, že právě žárlivý a naštvaný manžel se pro lásku nakonec obětuje? Slova o tom, že jen Irenu doopravdy miluje, byla ale krutým ortelem pro Ditu. Ta mu zřejmě věřila, že to s ní myslí upřímně.

Epický závěr celých tří řad ale některé diváky zklamal. Postrádali totiž paní Gruberovou! Ta se neobjevila vůbec, ačkoliv jindy sehrála důležitou roli. Nepochopitelný byl také tah Ireny, která odmítla roli správce a nabídla ji Dittrichovi. Někteří pak čekali vysvětlení, kterého se nedočkali. Možná si jen paní Mašková už chtěla zkrátka odpočinout od všeho…

Foto: se souhlasem TV Nova

Irena byla pro Grubera jedním z největších soupeřů

Starý pán Kučera se umoudřil

Vůbec nejdojemnější scéna přišla však mezi Irenou a jejím otcem, který uznal, že má právo na lásku, ať už ji cítí ke komukoliv. Kam odjela Bára s Petrem, se neví, ale jistě je to prostor pro tvůrce, aby mohli natočit další díly, kdyby dostali prostor v televizi. Slovenská verze seriálu má dílů mnohem víc a u diváků slaví velký úspěch.

Poslední díl poběží na televizních obrazovkách příští týden, diváci videotéky VOYO už ho mají dostupný od včera. Poté Nova zřejmě spustí svůj letní program - diváky čeká repríza oblíbené kriminálky Dáma a Král. Čím nahradí Zlatou labuť na podzim, to zatím není jasné.

A tak se zdá, že alespoň prozatím - zazvonil zvonec a příběhu ze druhé světové války je konec…

Zdroj: redakce, TV Nova, VOYO, Facebook

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz