Hlavní obsah
Lidé a společnost

Seriál ZOO nekončí, má z něj být nekonečný seriál. V televizi uvidíte díl každý všední den

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (licence zakoupena)

Ze zdroje blízkého natáčení se k nám dostala informace, že televize Prima nakonec ke zrušení seriálu ZOO nepřistoupí. Naopak by měla divákům nabídnout mnohem více dílů! Jde snad ve stopách slavné Ulice konkurenční televize?

Článek

V poslední době nemá televize Prima na seriály štěstí. Uvedla Vytoč mého agenta, Chataře ze Švihova, Zalez do spacáku nebo Lež na pláži. Ani jeden z projektů ale nedopadl velkým úspěchem a diváci volají po projektech, jako byla Slunečná nebo ZOO. Že by se produkce rozhodla jejich prosby vyslyšet?

Vsadí produkce na mladé herce?

Zdroj blízký natáčení nám prozradil, že se tvůrci rozhodli ze ZOO udělat nekonečný seriál! Ponese se v duchu konkurenční Ordinace v růžové zahradě nebo milované Ulice, která diváky baví už 19 let. To by mohl být koncept, který se Primě vyplatí, ačkoliv se jistě najdou tací, kteří riskantní krok odsoudí.

Angažovat by se ale mělo mnohem více mladých herců. V poslední době vsadila Prima například na talentovanou Nelly Řehořovou, dříve Tomáše Kluse nebo dvojčata Lucii a Báru Černé. Naopak milovaná Eva Burešová by v „pokračování“ být zatím neměla. Chce si dát od seriálů pauzu, a to minimálně na rok. Lze tak očekávat, že se neobjeví ani Tomáš Klus, který hraje jejího partnera. Zda zůstanou Petrovy děti, či dokonce on sám, je zatím ve hvězdách.

Foto: se souhlasem FTV Prima

Eva Burešová se v nových dílech už neukáže

Smlouvy už jsou na stole

Zatím by tak měly být na stole smlouvy pro některé herce, produkci a další pomocné síly. Kdo se tedy objeví v nových dílech a kam se bude příběh ubírat, to je otázka. Jasné také není, zda se bude nadále točit se zvířaty v ZOO. Prostředí ale pravděpodobně zůstane zachováno. Diváci se tak mají rozhodně na co těšit!

Zdroj: redakce, prima FTV, seriál ZOO, Instagram

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz