Hlavní obsah
Umění a zábava

Česká verze show Ruža pre nevestu je hotová! Natáčela se kousek od nás a v televizi bude brzy

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: se souhlasem TV Markíza

Diváci slovenské reality show Ruža pre nevestu se mohou těšit, čeká nás i česká verze, kde se několik dívek popere o krásného muže, který jim - možná - slíbí věčnou lásku. Kdy budou nové díly?

Článek

Zatímco statný Radko Urbanyak si vybíral svoji krásku na exotické Srí Lance, česká verze bude přeci jen skromnější. Podle našeho zdroje z natáčení odletěly krásné dámy do Řecka, kde hledaly svého vyvoleného. Díly už jsou hotové a v televizi by se měly objevit na podzim. Zda tam ale některá z nich našla opravdovou lásku? To je zatím předmětem tajemství, které bude odhaleno až za několik týdnů!

Zatímco ve slovenské verzi byl Radko Urbanyak milionář, česká verze údajně přinese poněkud skromnější poměry. Některé ze zdrojů blízkých natáčení mluví o tom, že by měl být onen muž model nebo účastník některé z reality show. Zda to tak opravdu bude, na to si budeme muset ještě počkat.

Je nepravděpodobné, že by se v televizi objevily některé z účastnic slovenské verze, ale i to některé z diváků napadlo. Jennifer byla už v jedné ze zahraničních verzí, Julie zase podle některých hledání lásky nevzdává a mohla by jít i touto cestou.

Český The Bachelor bude ještě plný překvapení! Také už se nemůžete dočkat?

Zdroj: autorský článek, redakce, Instagram

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz