Hlavní obsah
Umění a zábava

Další komplikace v seriálu ZOO: Burešová chce rychle pryč, musí se předtáčet scény

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem FTV Prima

Seriál ZOO je v poslední době pod velkou palbou kritiky. Podivné zápletky, mdlý děj. Jediný, kdo to celou dobu držel, byla velká hvězda Eva Burešová. Jenže se zdá, že i jí došla trpělivost a z projektu prchá!

Článek

Je to pár dní, co se nechala Eva Burešová slyšet, že touží po pauze. „Rozhodla jsem se, že se vrátím k divadlu. Začínám zkoušet Beetlejuice, mám Ježíše, Draculu, Bodyguarda. Do toho budu vydávat svoji desku, plánujeme velké věci a nejde to dohromady skloubit s natáčením. A samozřejmě s rodinou. Řekla jsem si, že to není potřeba, a naštěstí mám v televizi dveře dál otevřené,“ řekla.

Viky Janečková ze seriálu zmizí

Seriálům už se populární herečka věnuje sedm let - a zřejmě toho má tak trochu dost. Navíc má doma dvě děti, které pochopitelně vyžadují také její pozornost. Na pauze se se scenáristy seriálu ZOO prý domluvila už loni v srpnu. Pauza by měla trvat rok. Je to důvod, proč její postava Viky Janečkové teď řeší přijetí nabídky na post kreativní ředitelky v Miláně?

Sice by se měla v seriálu objevovat sporadicky až do konce, scény se ale musí předtočit. Vzhledem k nedávnému úprku Pavly Tomicové, kvůli které se zase prý přepisují scénáře, musí být celá produkce u vytržení, co se jim tam teď v zákulisí děje. Není to totiž tak dávno, co utekla i herečka Lucie Polišenská. Důvod měla dost podobný jako Burešová, seriálů už měla po krk.

Foto: se souhlasem FTV Prima

Eva Burešová a Tomáš Klus v seriálu ZOO

Konec s Vaškem Noidem Bártou

Nedávno ukončila Eva hudební spolupráci s Vaškem Noidem Bártou, začala se soustředit na zpěv a divadlo a znovu koncertuje. Fanoušci se na ni mohou tak těšit právě tam.

Seriál ZOO by se měl natáčet ještě zhruba do konce první poloviny roku, pak ho Prima nahradí dalším projektem. Na ten však zatím panuje přísné informační embargo a není jisté, o co půjde. Měl by však pokračovat ve stopách Slunečné a ZOO. Produkce Primy se nedávno přesvědčila, že historické drama Eliška a Damián nebo letní romance Zalez do spacáku není to pravé.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz