Hlavní obsah
Aktuální dění

Datla a Báru napadli v centru Hurghady. Udělali jsme chybu, neberte si z nás příklad, radí youtuber

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Nextfoto/ Pavel Gwužď

Drsné zakončení krátké egyptské dovolené má youtuber Datel a jeho přítelkyně Bára Stříteská. Ti si odskočili na pár dní do Afriky odpočinout od rodičovských povinností, poslední noc je ale napadl muž s nožem v centru populární Hurghady.

Článek

O děsivý zážitek se podělila populární dvojice na svém Instagramu. Na začátku týdne přitom čelili velké kritice, že do Egypta vůbec odletěli. Doma totiž mají sotva dvouměsíčního syna Kyliána, o kterého se teď starají prarodiče. Právě ti jim také měli dát zájezd k moři, aby si trochu odpočinuli a nabrali síly do dalších rodičovských povinností.

Zaútočil na ně muž s nožem

Když se poslední večer vydala Bára s Datlem do centra Hurghady, kde jsou různé obchůdky, restaurace i bary, v jedné z ulic byli napadeni! Muž s nožem je tak vyděsil, že měli v tu chvíli štěstí, když se jim dostalo pomoci.

„Jsem z toho ještě trochu v šoku. Je to strašný pocit. Dávejte opravdu velký pozor! A chodit do města spíš odpoledne za světla. Normálně takhle večer do města nechodíme,“ svěřila se Bára s hrůzným zážitkem.

Zasáhla policie

„Jen jsme chtěli ještě před odletem koupit pár suvenýrů a zajít do Mekáče, protože odlítáme za pár hodin. Večer už do města fakt nejdu nebo jen tam, kde hlídají. Štěstí, že nám hned pomohli místní z obchodu a zavolali ihned policii,“ dodala Stříteská.

Její partner Marek Valášek pak na svém Instagramu dodal, že chodit někam po nocích byla chyba a vyzval fanoušky, aby si z nich nebrali příklad. Ti jim totiž okamžitě začali psát vyděšené zprávy, že se do Egypta chystají a zda tam vůbec mohou někam vyrazit.

Báru a Datla teď čeká už jen let domů, a zdá se, že si budou užívat klidného domova zase o něco víc!

Zdroj: redakce, Instagram

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz