Hlavní obsah
Lidé a společnost

Kdo je Dita ze Zlaté labutě? Začíná dělat dusno a diváky rozčiluje

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem TV Nova

Odchod Báry Veselé všechny rozesmutnil - místo ní přichází prodavačka Dita! Zatím se zdá, že není muž, který by před ní utekl a jejím životním posláním je urazit všechny, kteří se objeví v její blízkosti. Co na to diváci?

Článek

Role Dity se zhostila Natalie Golovchenko, česká herečka ukrajinského původu. Hraní se věnuje už odmalička, zazářila například v seriálu 1. MISE, šesté epizodě Vytoč mého agenta, Ordinaci v růžové zahradě nebo Specialistech. Zdá se však, že ta první velká a výrazná role přichází právě ve Zlaté labuti. Tu si přitom vysnila!

Afirmace fungují, říká herečka

„Upřímně jsem si několik týdnů před tím, než vůbec přišel casting, projížděla instagram Zlaté labutě a říkala si, jak ráda bych si zahrála v dobovce. Takže když mi zavolali, že jsem vyhrála casting, byla to nesmírná radost a jako první mě napadlo, že afirmace fungují,“ směje se Natalie.

Foto: se souhlasem TV Nova

Na place se Natalie potkala také s Jaroslavem Pleslem

Co můžeme od Dity v seriálu čekat? „Je to prodavačka v kosmetice, dělá manikúru. Dita je holka, co se o sebe moc ráda stará a moc ráda se líbí, její sebevědomí je něco, co bych se od ní mohla učit. Dita se nikdy nenudí a s Ditou se nikdy nenudíš! Je ve všem hrozně pohotová, ničeho se nebojí, je plná radosti a jen tak ji něco neurazí. Spoustu jejích vlastností jí vlastně závidím a doufám, že si od ní něco ukradnu i pro sebe do života,“ rozplývá se nad svou postavou herečka.

V seriálu je trochu otravná

Jenže diváci to takhle nevidí. V kontextu celého seriálu vyznívá její postava trochu podbízivě, místy otravně. Pokukuje po Lukášovi Maškovi, to by asi nikomu nevadilo vzhledem k jeho vztahu s Irenou, ale Martin? To už je na diváky moc! Lásku s Evou Duškovou mu totiž moc přáli.

Na druhou stranu se však těšili i na to, jaké vztahové komplikace jim přinese Gruber, který má evidentně pro Evu slabost. Ta dějová linka se sice vůbec nerozvíjí, zřejmě kvůli těhotenství její představitelky Beáty Kaňokové, ale Dita vábí Martina. A to působí na obrazovkách poněkud vypočítavě. I proto, že spolu bydlí v jednom pokoji!

Komu zamotá hlavu?

„No, to je taková trochu negativní vlastnost Dity, že se snaží zamotat hlavu tak trochu všem. A občas i těm, kterým by neměla. Mohlo by se jí to nakonec podařit třeba u Lukáše, ten je teď takový nejosamělejší,“ uzavírá Natalie.

Diváci se mohou zatím jen domnívat, co všechno Dita svým chováním zapříčiní…

Zdroj: autorský článek, TV Nova, VOYO

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz