Hlavní obsah
Lidé a společnost

Konec sporů Agáty a Soukupa? Vstřícný krok modelku překvapil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Nextfoto/ Pavel Gwužď

Že se tihle dva ještě někdy na něčem domluví, v to už snad nikdo ani nedoufal. Zdá se však, že modelka Agáta Hanychová a mediální magnát Jaromír Soukup našli alespoň něco, v čem se shodnou.

Článek

Když slavila jejich společná dcera Rozárka první narozeniny, mohla si ji Agáta překvapivě sdílet na Instagramu! „Žádnej strach, otec to dovolil,“ ujistila své fanoušky, kterým neřekne jinak než holčičky. Jindy má sdílení malé dcerky zakázané, a to dokonce soudně. Vstřícný krok Soukupa ji tak mile překvapil.

Samý zákaz

To stejné udělal také její bývalý manžel Jakub Prachař, který si zase nepřeje sdílet jejich šestiletou dceru Miu. Jediný potomek, kterého tak Agáta může ukázat na svém Instagramu, je dvanáctiletý syn Kryšpín, kterého má se svým současným manželem Mirkem Dopitou. Ten je také jediným otcem ze všech tří, se kterým Agáta nebojuje. Ačkoliv ani jejich začátky nebyly růžové.

Jenže Kryšpín má podle Hanychové už těžkou pubertu, a to poslední, o co stojí, je dělat modelku své mámě kvůli spolupracím. A tak ani on na sociálních sítích často nebývá. Nedávno ale její sledující pobavil, když jim prozradil, že podle něj jeho maminka neumí vůbec vařit. Ta to však bere s nadhledem sobě vlastním a přitakala mu, že opravdu velmi málo solí, tak to může být tím. Snaží se, aby jídla pro děti byla hlavně zdravá.

Ani mluvit nesmí?

Boje s otci vzdala Agáta na Velikonoce, kdy je požádala, aby se kvůli dětem všichni domluvili. Později přiznala, že ačkoliv svou výzvu napsala veřejně, ani jeden z nich na ni nereagoval. I tak se ale ledy hýbou.

Možná, že za pár let se všichni sejdou u jednoho stolu a přiťuknou si na to, že i přes počáteční nesnáze tu rodinu nějak „dali dohromady“. K tomu ale povede ještě kus cesty. Nebo se vše náhle otočí? Necháme se překvapit!

Zdroj: Instagram, iDNES.cz, blesk.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz