Hlavní obsah
Lidé a společnost

Má Lambora zálibu ve starších ženách? Jeho první láska září ve Zlaté labuti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Nextfoto/ Pavel Gwužď (licence zakoupena)

Herec Marek Lambora je jedním z nejúspěšnějších mladých umělců současnosti. Naposledy si zahrál v seriálu Specialisté i Malá velká liga. Přesto se zdá, že na lásku nemá štěstí. Mohou za to snad myšlenky na jeden z jeho prvních vážných vztahů?

Článek

Je vzdělaný, pohledný i talentovaný - není divu, že má zástupy fanynek, které si přejí s ním na pár minut alespoň promluvit. Navíc z něj prý maminka vychovala gentlemana! Kdo si získal jeho srdce jako první?

Láskou s hvězdou Ulice

Když se začal Lambora objevovat poprvé v médiích jako mladý herec, veřejnost k němu příliš vstřícná nebyla. Tehdy byl totiž až po uši zamilovaný do herečky Šárky Vaculíkové, dnes Krausové. A často ho obviňovali, že se po jejím boku chce jen zviditelnit. Zda to tak bylo, to ví dnes jen oni dva sami.

Pravdou ale je, že ho s hvězdou Ulice i představitelkou ředitelky ve Zlaté labuti pojí dodnes pevné přátelství, potkávají se také na prknech vinohradského divadla. A dokonce spolu hráli také v jednom z dílů seriálu Specialisté milence - a zdálo se, že s tím vůbec nemají problém. Lambora zná také velmi dobře současného manžela Šárky, herce Ondřeje Krause.

Foto: se souhlasem TV Nova

Šárka Krausová v seriálu Zlatá labuť

Přátelství trvá dodnes

Láska to byla ale velká. V dobách zamilovanosti se Lambora od krásné blondýnky nemohl odtrhnout - a mnohdy k ní prý také vzhlížel. Snad, že mu vyhovovalo, že byla starší, rozumná a herecký svět měla v malíku. Ačkoliv se o tom Šárka nerada baví, není tajemstvím, že její strýc je slavný herec Lukáš Vaculík.

Polibky střídaly něžné doteky a všem bylo jasné, jak tihle dva tráví společné noci. Prožili si spolu i několik dramatických momentů - například během dovolené v Thajsku bourali na motorce, a Krausová tehdy dokonce musela pod narkózu, aby jí vyčistili rány. Všechno ale dobře dopadlo. Ačkoliv přišel konec, hořkou pachuť rozhodně neměl.

Zdroj: redakce, blesk.cz, super.cz, expres.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz