Hlavní obsah
Umění a zábava

Nová posila v Jedné rodině: Do příběhu míří youtuber Stejk

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: se souhlasem TV Nova

Epizodní roli si v seriálu Jedna rodina zahrál youtuber Stejk, který by se dalším hereckým příležitostem rozhodně nebránil. Před kamerou ztvárnil sám sebe a svůj honorář věnuje na projekt Patron dětí. Zároveň uvedl, že TV Nova jeho dar zdvojnásobí.

Článek

Oblíbený youtuber Stejk si v seriálu zahraje sám sebe, v televizi ho diváci uvidí pravděpodobně na podzim. Kdyby přitom přišly nějaké další nabídky, rozhodně by se nebránil. V herectví se našel! Občas mu sice dělá problém, aby nekoukal do kamery, na což je zvyklý, jinak si ale nemůže práci na place vynachválit.

Přeje si alespoň pět synů

Sám je přitom pro seriál o rodině jako stvořený. Zakládá si na dobrých rodinných vztazích a po své partnerce Martě prý chce minimálně pět synů. Zda mu takové přání splní, to je zatím ve hvězdách.

Co si v seriálu Jedna rodina Stejk zahrál, to zatím zůstává tajemstvím. Jisté však je, že o dramatické chvíle nebude nouze. Jak totiž prozradila Tereza Kostková na svém Instagramu, natáčí se svatba. A v bílém byla Klára Tejkalová! K té se nedávno vrátil její milovaný Kája, ačkoliv jen proto, že to slíbil dětem. Tajně pořád miluje svou Petru. Tak čí svatba to vlastně bude?

Foto: se souhlasem TV Nova

Stejk na natáčení seriálu Jedna rodina

To se dozvíme už brzy! Zatím musí diváci vydržet letní pauzu - s novými díly přispěchá Nova zase na konci srpna.

Zdroj: redakce, Instagram, TV Nova

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Stejk

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz