Hlavní obsah
Umění a zábava

Potupné přiznání Mikýře: Vítěz Survivoru při nočních oslavách ztratil trofej, hledá ji celá Praha

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: se souhlasem TV Nova

Svou zlatou trofej si Mikýř zřejmě moc neužil - vítězství v soutěži i fenomenální úspěch Jediného rozhovoru v životě slavil Mikýř po boku svých přátel a s dobře vychlazeným pivem v ruce. Že by mu to přeci jen moc nesedlo?

Článek

Už v noci zřejmě Mikýř věděl, že přijmout pozvání do ranního pořadu Snídaně s Novou a v noci ještě pařit, není nejlepší nápad. Když se ho pak moderátoři ráno ptali, kde má trofej, Martinovi Carevovi už cukaly koutky. A diváci nezapomněli podotknout, že Mikýř tak úplně „fresh“ rozhodně nevypadá!

Mikýř nezapomněl vyzvat fanoušky, že kdyby ji někdo našel, má zavolat na číslo 604 404 524. Tajně doufá, že bude jeho skvost hledat celá Praha! Někteří se ale jen smějí a upozorňují na to, že vítěz Survivoru je známý šprýmař a může se jednat o jeden z jeho dalších vtípků.

Nutno říct, že „fresh“ v Snídani rozhodně nebyl a pokud přeci jen jednou přijme pozvání do All Stars a znovu vyhraje, měl by si rozhovory naplánovat daleko lépe! Minimálně se nevyplatí slíbit ranní vstup ve chvíli, kdy jste ještě ve dvě v baru.

Ale zase - co by jednou vyprávěl vnoučatům? Vždyť tohle je dokonalá historka! Tím spíš, pokud už se jeho vysněná trofej nikdy nenajde…

Zdroj: TV Nova, Instagram, VOYO

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz