Hlavní obsah
Lidé a společnost

Rozvod, nebo další dítě? Agáta dostala od Dopity jasné ultimátum

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Nextfoto/ Pavel Gwužď (licence zakoupena)

Modelka a influencerka Agáta Hanychová se zřejmě snaží najít co nejlepší řešení pro peripetie ve svém životě! Nejdřív rozhlásila, že se s manželem Mirkem Dopitou rozešli, aby jí dal bývalý partner pokoj, teď zase mluví o čtvrtém dítěti!

Článek

Agáta už má doma tři děti - Kryšpína se svým manželem, kterého si vzala až na podruhé, Miu s Jakubem Prachařem a Rozárku s Jaromírem Soukupem. S otci svých holčiček přitom nemá dobré vztahy, často se soudí a dospět k rozumnému řešení je mnohdy těžké. Není divu, že myšlenky na čtvrté dítě jí příliš nenadchly.

Právě Soukupovi nedávno lhala, že se s Dopitou rozešli. Asi, aby uklidnila jejich velmi napjaté vztahy, které od rozchodu mají. A hned jí prý Soukup začal zahrnovat zprávami a donesl pugét. „Problémem Jaromíra Soukupa je, že miluje Agátu Hanychovou,“ nechala se slyšet.

Budou to dvojčata?

Mirek Dopita by u nich v rodině viděl další dítě rád. Dokonce si Agáta pozvala do svého podcastu, který má s Ornellou Koktovou, Jana Bendiga, který má údajně po své babičce dar věštění z ruky! A nestačila se divit.

Ten další dítě Agátě nejen potvrdil, dokonce vyslovil možnost, že by to mohla být dvojčata. Hanychová ale nevypadala, že je takovou myšlenkou příliš nadšená - ačkoliv se dá říct, že právě s Mirkem Dopitou se vždy na péči o jejich dvanáctiletého syna Kryšpína domluvili asi nejlépe. Podle jejich slov ale na další dítě velmi tlačí a je to pro něj v jejich vztahu naprosto zásadní. Je tak možné, že když se v tomto směru nedomluví, jejich vztah skončí rychlým rozvodem? Právě to je v poslední době jedna z největších otázek veřejnosti kolem Agáty. Zda dojde na další těhotenství nebo rozvod. A zdá se, že i pro Dopitu je to jasné buď, a nebo!

Neopustil staré zvyky?

Ve stejném podcastu se totiž nechala slyšet, že Mirek Dopita byl vždy záletník a údajně své staré zvyky zatím neopustil. Jejich první soužití tehdy skončilo právě nevěrou, kdy bulvár nachytal Dopitu s jinou ženou. Hanychová se mu to pak snažila nějaký ten týden opustit, ale nikam to nevedlo, a tak šel každý svou cestou.

Je to právě důvod, proč se bojí dalšího těhotenství? Dalších deset let na rozhodování přitom rozhodně nemá, příští rok oslaví krásné čtyřicáté narozeniny. Snad, že právě Dopitovi nevěří, že nakonec s rodinou zůstane, tak stále váhá, zda je to pro ni ta správná cesta. Už jistě ví, že být matkou samoživitelkou není žádný med…

Foto: Nextfoto/ Pavel Gwužď

Agáta Hanychová a Mirek Dopita

Ve velké rodině vyrůstala

Jejich společnému synovi Kryšpínovi ale už dříve slíbili, že když se dají znovu dohromady, tak už spolu zůstanou. Je tak možné, že právě to bude důvodem, proč Hanychová ustoupí a k dalšímu dítěti svolí. Od své maminky Veroniky Žilkové je na velkou rodinu zvyklá, a tak by pro ni čtyři - nebo klidně pět dětí jistě nebylo žádnou překážkou.

Agáta ale promluvila také o rozvodu, se kterým už možná tak trochu počítala, když se chystala k oltáři. Nejen, že nechala Dopitu podepsat předmanželskou smlouvu, podle které v případě rozvodu vůbec nic nedostane. Také sepsala závěť, podle které v případě její smrti připadne vše sestře Kordule - a Dopita zase ostrouhá.

„Tak holčičky, doslechla jsem se, že se rozvádíme. Jsi z toho smutnej?“ dělala si z toho nedávno legraci na svém Instagramu během živého vysílání. „Tak když se rozvádíme, ty jdi na golf a já jdu na masáž,“ navrhla Dopitovi se smíchem Agáta. „Dobře. To je život,“ pokrčil rameny Mirek. Snad jim takový humor vydrží a je mezi nimi vše v pořádku. Možná přijde další dítě dřív, než si všichni myslí!

Zdroj: Agáta a Ornella show, blesk.cz, ahaonline.cz, super.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz