Hlavní obsah
Astrologie

Růžový úplněk ve znamení Štíra: Bohatství máte na dosah, přijdou nové pracovní nabídky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Freepik

Štíři úplněk je symbolem nových začátků a snahy o zajištění se do budoucna. Jaro je startovní čárou a druhou šancí, protože začíná Beranem - prvním znamením zvěrokruhu, který už se pomalu pustil svých otěží a předává vládu Býkovi. Co můžeme čekat?

Článek

Úplněk ve Štíru nastane ve středu 24. dubna 2024 přesně v 1:48 ráno. Podle starých indiánských tradic se mu také říká rašící - název vychází pravděpodobně z toho, že právě v dubnu roste čerstvá tráva.

Ženy mohou podpořit svou plodnost sběrem bylin

Jindy se mu také říká růžový. To podle jedné z prvních jarních květin pocházející z Ameriky - plamenky šídlolisté, která má květy právě v této barvě. Ovlivní zejména hlavu, zuby, jazyk, příčně pruhované svalstvo, u mužů penis, žlučník, tepny a krev. Odvážný Štír vnese jasnější světlo do oblasti financí a podpoří také ženskou intuici. Uzdraví rány ve vztazích, zejména ty, které zůstávaly dlouho živé a zdálo se, že je snad nikdy nepřekonáte.

Nezapomeňte, že během úplňku se nedoporučuje žádný lékařský zákrok. Ženy během plné Luny mohou tradičně podpořit svou plodnost, a to využitím síly bylinek, která je intenzivnější více než kdy dřív. Úplněk může přinést také problémy se spánkem. Pomůže vám meditace nebo vykouření prostor bílou šalvějí.

Najdete správnou cestu

Pokud se váš partnerský vztah zmítal v dusné atmosféře a nevyřešených problémech, právě dubnový úplněk by vás mohl navést na správnou cestu. Pravděpodobně se konečně odvážíte postavit za svůj vlastní názor. Dejte si však pozor na nevěru. Štír občas, zaslepen touhou po pozornosti, přijme zakázané ovoce jako výzvu. Ať už zláká vůně nepoznaného vás, či vaše partnera, milenecký vztah by to mohlo nenávratně narušit.

Lehkomyslnost v pracovních vztazích ale nedostane prostor. Přesto byste ve svém konání měli být opatrnější. Štíři obvykle překypují životní energií a mají prudkou povahu, čas od času se tak nevyhnou zkratkovitému jednání. Jsou ale rovněž velmi ambiciózní. I proto se jednotlivá znamení zvěrokruhu zaměří na své nejtajnější sny a tužby, které zůstávaly do teď hluboko ukryty v srdci. Bude na čase si přiznat, že možná jdete už dlouhou dobu za něčím, co s vámi vůbec nesouzní.

Přijdou nové pracovní nabídky

Změny budou sálat z každé oblasti života. S tím bude souviset i otázka financí, které budou pro mnohé dokonce hlavním tématem. A to nejen z hlediska situace ve společnosti, ale také kvůli novým pracovním nabídkám, které se teď jen pohrnou. Ti, kteří se odváží udělat krok kupředu, získají perfektní příležitost, jak uzdravit svůj vztah k penězům. Pokud jste si do této chvíle netvořili finanční rezervu, zjistíte, nakolik je pro vás důležitá a potřebná.

Touha po vyšším příjmu tentokrát ale stačit nebude. Uvěřte, že si ho opravdu zasloužíte. Štír je bojovník a idealista. Dokud nepožádáte přesně o to, co vaší duši náleží, nevymaníte se z kruhu, ve kterém se momentálně nacházíte. Pro některé v tomto období vyvstane potřeba společenské prestiže, ačkoliv si budou vědomi, že si možná toho koláče ukousli přeci jen velký kus. Důležité budou ale výsledky. Už na konci roku by mohlo být vše jinak.

Slunce vládne Býkovi

Během štířího úplňku bude Slunce vládnout společenskému Býkovi, což přináší o kapku bouřlivější emoce a nerozhodnost. Štír a Býk toho mají mnoho společného - ale do konfliktu spolu půjdou jen zřídka. Ani jeden z nich neumí ustupovat, a tak pro vás může být přeci jen složitější se rozhodnout ve věci, která bude důležitá.

Bude nutné stanovit si přesný cíl, abyste ho vůbec mohli dosáhnout. Ten nejhojnější zdroj inspirace a energie máte už teď v sobě. Odpojte se od negativních energií a přijímejte jen to, co vám intuice radí.

Zdroj: redakce, astrology.com, horoscope.com

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz