Hlavní obsah
Lidé a společnost

Usmířil seriál Vytoč mého agenta Marthu a Kláru Issovy? Milovaly stejného muže, vyhrála jen jedna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem FTV Prima

Seriál Vytoč mého agenta má u diváků velký úspěch - a není divu! Jedná se o významný počin už proto, že se v jednom z dílů potkávají sestřenice Martha a Klára Issovy. Obě krásné, talentované a se stejným vkusem na muže. Bohužel.

Článek

Psal se rok 2005, když se herečka Klára Issová potkala s režisérem Davidem Ondříčkem při natáčení filmu Grandhotel. Tou dobou měl být zadaný a už měl syna, ale lásce člověk neporučí. A tak všechny překážky společně překonali a krásce s melancholickýma očima dal přednost. Ale ne na dlouho.

Rozdělila je touha po dítěti?

Pár tvořili sice několik let a zdáli se šťastní, nakonec však prý právě Klára začala toužit po miminku, což vůbec nezapadala do Ondříčkových plánů. Snad, že už jedno dítě měl a do druhého se nehrnul.

Začalo je to rozdělovat. A najednou se objevila Martha. Mnozí tvrdí, že právě ona byla důvodem rozchodu Kláry a Davida, ale z dalších zdrojů zaznívá, že se dali dohromady až poté, co vztah s Klárou byl vztah u konce. Tak či tak to byla pro Kláru bolestivá rána.

Foto: se souhlasem FTV Prima

Kryštof Hádek a Martha Issová

Třaskavé manželství s Marthou

To, že Ondříček randí s temperamentní Marthou, které dokonce dřív nebyl ani sympatický, rodinu na dlouhé roky rozdělilo. Tím spíš, že velmi brzy získala to, po čem Klára zřejmě toužila celou dobu - v roce 2012 porodila dceru Františku, na jaře 2018 její sestřičku Emilku.

Mezi ženami došlo na několik dlouhých let k období ticha a na společenských akcích se ani nepozdravily. I tady se ale ukázalo, že čas zahojí všechny rány. Martha Issová to po čase označila za osud, Ondříček zase následně přiznal, že mají trochu třaskavé manželství a čas od času po něm jeho žena něco hodí - někdy notýsek, pak třeba pivo. Snad ne i s půllitrem… Je ale vidět, že se opravdu nenudí! A klape jim to prý skvěle.

Klára své štěstí zatím hledá

Jiný osud má Klára, která ani po čtyřicítce toho pravého stále nenašla. Dokonce přiznala, že už si občas povídá sama se sebou! Miminka se zatím nedočkala, už snad ani nedoufá, ale kdyby přišla nějaká ta láska? Tu by brala hned. Před pár lety si měla brát mladšího Jakuba, ani tam to ale nevyšlo.

Snad ji osud chystá do cesty něco, co ji brzy přesvědčí, že všechny životní peripetie měly svůj význam. A možná, že k tomu dopomůže právě setkání s Marthou - nebo dokonce usmíření? To je zatím nejasné, protože ačkoliv se potkaly dámy v jednom seriálu, před kameru se vedle sebe nepostavily. A tak se zdá, že jde jen o první krok po letech, kdy na sebe dštily síru… Alespoň v hlavě.

Ale vyplatilo se! Diváci jsou z nového seriálu nadšení a původní netflixový trhák vynáší do nebes. Snad si svou pověst udrží i s posledním dílem, celkem jich diváky čeká osm.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz