Hlavní obsah
Umění a zábava

Seriál Zlatá labuť míří do velkolepého finále. Zdá se však, že fanoušky čeká zklamání

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: se souhlasem TV Nova

Už ve čtvrtek čeká diváky poslední díl milované Zlaté labutě. Bude to ale famózní závěr, nebo velký propadák? Vzhledem k tomu, jak se příběh v posledních dnech vyvíjí, se už snad nezdá ani možné, aby to dopadlo ke spokojenosti všech!

Článek

Závěr Zlaté labutě bude pro fanoušky možná zklamáním. Do poslední chvíle totiž čekali, že se ještě tvůrci umoudří a přidají pár dílů. Temný příběh z období druhé světové války bude tak nečekaně ukončen už v roce 1940, ačkoliv až v dalších letech by šlo opravdu do tuhého. Jenže zatím je to jenom boj ve Zlaté labuti o to, kdo svrhne vrchního velitele Prahy. A zdá se, jako by okolní svět snad vůbec neexistoval.

Čeká nás otevřený konec?

Vzhledem k tomu, že za seriálem stojí talentovaný režisér Biser Arichtev, lze očekávat, že se diváci dočkají závěru, který jim vyrazí dech. Nebo se snad budou držet tvůrci při zemi? Je možné, že konec zůstane otevřený - a každý tak bude mít možnost si domyslet, jaké osudy čekaly naše hlavní hrdiny v příštích letech.

Na sociálních sítích se hojně diskutuje zejména o návratu Báry, která tam podle mnohých už zkrátka neměla co dělat. Mnohem větší smysl by dávalo, kdyby zůstal s Toni, která mu bude oporou v těžkých chvílích, a na Báru už bude jen vzpomínat.

Foto: se souhlasem TV Nova

Šárka Krausová ve Zlaté labuti

Bára už není divákům po chuti

Jenže scenáristé zase chtěli nějaké to drama - a tak Báru nesmyslně vrátili, uhráli to na to, že ztratila doklady, gestapo ji jako záhadou přestalo hledat a mohla se vrátit do práce. Pro některé na tehdejší dobu naprosto nemyslitelné.

Jak celý příběh dopadne? A vyjde z něj Irena Mašková jako vítěz? Předplatitelé videotéky VOYO se to dozví už ve čtvrtek, diváci u televizních obrazovek pak o týden později!

Zdroj: redakce, TV Nova, Facebook

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz