Hlavní obsah
Umění a zábava

StarDance ještě ani nezačalo a Filip Blažek přiznal, že jeho manželka žárlí

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: se souhlasem České televize

Představení párů letošního ročníku StarDance máme za sebou! Jednou z hlavních hvězd se stal herec Filip Blažek (50) ze seriálu Jedna rodina. Jeho žena nedávno urazila Veroniku Arichtevu (38). A všechny zajímalo Filipovo vyjádření!

Článek

„Tvl ty kozy – hrůza, děs. Cvičení ti nepomůže,“ napsala Jolana Blažková (44) herečce Veronice Arichtevě do soukromé zprávy a rozpoutala tím válku. A to nejen na krátko mezi nimi, ale také mezi slavnými. Někdo se zastal Veroniky, další se snažil mírnit hněv těch, kteří šli proti Jolaně velmi ostře. Ale kdo byl na pranýři, byl její muž Filip Blažek.

Foto: Nextfoto (licence zakoupena)

Arichtevovi

Toho totiž Veronika ve svém příspěvku, kdy zveřejnila kritiku Jolany, označila. A tak se čekalo, jak na to zareaguje. Nijak to však nekomentoval a všechny ujistil, že ze StarDance kvůli prostořekosti své manželky rozhodně neodchází.

Zda ale Jolana přijde na přímé přenosy, to neví. Prý se musí vyrovnat se žárlivostí! Že by se jí nezdála krásná Adriana Mašková? „Uvidím ještě, jak se moje paní popere se svou vnitřní žárlivostí. Já bych žárlil taky, pochopitelně. Lidi se na sebe budou lepit a podobně a musí spolu fungovat. Ale starší dcera chce chodit na každý přenos a chce mě vidět. Do toho i kolegové z divadla,nechal se slyšet Filip pro Super.cz.

Tak snad mu bude manželka fandit! Přípravu na taneční show bere totiž Filip vážně a zkoušet teď bude zřejmě každý den…

Zdroj: redakce, Instagram, super.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz