Hlavní obsah
Lidé a společnost

Tohle Míra Hejda neuvidí rád! Jeho manželka Zorka se lačně tulila k dlouholetému kolegovi

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Herminapress (volná fotobanka KVIFF)

Na párty skupiny Progresus dorazila také Zorka Hejdová, která zvolila velmi odvážný outfit! Překvapivě se pak tulila k Liborovi Boučkovi, který na večírku nechyběl. Ačkoliv to Míra Hejda možná neuvidí rád, i tak ho to zřejmě nechá chladným.

Článek

Investiční skupina Progresus i letos uspořádala velkolepou luxusní párty, na kterou dorazilo nespočet slavných osobností. Nechyběla například Lela Vémola s Karlosem, Zorka Hejdová nebo Richard chlad s manželkou Annou-Marií. Nejvíc se ale odvázala právě půvabná blond diva Zorka!

Foto: Herminapress (licence KVIFF)

Zorka Hejdová na párty skupiny Progresus

Ta totiž dorazila na párty v tygrovaných průsvitných šatech, které působily na první pohled velmi lacině. Už kvůli tmavým kalhotkám pod nimi. Byl to záměr?

Nejspíš ano, ukázat spodní prádlo pod šaty je teď velmi populární. Ačkoliv to ale v některých situacích může vypadat dobře, tygrovaný vzor a spodní prádlo, to nikdy nemůže udělat dobrou službu.

Co tak tajemného v takových šatech ale Hejdová Liborovi Boučkovi šeptala, to se můžeme jen domnívat. Narozeniny má až v prosinci, ale na konci července svátek. Možná mu tak chtěla jen popřát! Tak či tak, vzniknul vtipný moment, který ale Mírovi nakonec vůbec nevadil. Později totiž na večírku věnoval své manželce hned několik vášnivých polibků!

Zdroj: redakce, KVIFF, Instagram

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz