Hlavní obsah
Lidé a společnost

Tohle tělo někdo opustil? Krejčíková má být single, na svatbu čekala dlouhých sedm let marně

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (licence zakoupena)

Zdá se, že lásce mezi herečkou Anetou Krejčíkovou ze seriálu Ulice a tělocvikářem Ondřejem Rančákem je definitivní konec! Když se půvabné blondýnky ptali, zda měli s partnerem někdy krizi, hbitě odpověděla, že je to téma na celou knihu.

Článek

Kdo by se však těšil, že si o úskalích vztahu s herečkou přečte, ten by byl zklamaný. Krejčíková prý ještě není připravena mluvit o tom, co se stalo. Její samotě by přitom svědčilo i to, že se na veřejnosti už objevuje jen po boku svých dětí, s partnerem nikoli.

Smířila se s tím, že se nevdá

Ani svatba se už podle jejích slov nechystá. „Nevím, já už jsem se smířila s tím, že se v tomto životě nevdám. Ale mně to nevadí. Samozřejmě se mi líbí představa toho dne, kde je strašně moc lidí, které máte rádi, je to party v krásných šatech. Ale že bych na tom musela lpět, to ne,“ řekla pro Super.cz pár měsíců zpátky.

Že by se z ní stala maminka samoživitelka? To by jistě nebyla jednoduchá úloha, ale Krejčíková už několikrát dokázala, že má pro strach uděláno a poradí si v jakékoliv životní situaci. Mnozí se tak podivují, že by si takovou krásku nechal Rančák opravdu utéct!

Partnerovy nevěry nikdy nepotvrdila

Jenže ten byl už v minulosti předmětem spekulací, že nemá být své partnerce věrný. Zda to byla pravda či nikoli, to vědí jen oni dva. V poslední době začal být velmi aktivních na sociálních sítích a někteří si všimli, že jeho profil vypadá jako seznamka.

Uvidíme, zda se k tomu Krejčíková brzy vyjádří. Na jejích sociálních sítích se však zdá, že už si hledá nové bydlení v centru Prahy…

Zdroj: redakce, blesk.cz, extra.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz