Hlavní obsah
Umění a zábava

Účastníci Survivoru se vrací v nejbližších dnech. O vítězi je rozhodnuto

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem TV Nova

Lámete si hlavu s tím, jak dopředu je show Survivor předtočená? Už nemusíte! Blízký zdroj z natáčení nám prozradil, že ještě tento týden se účastníci, kteří se dostali do sloučení, vrátí na pražské letiště.

Článek

Finále už proběhlo! Ačkoliv podle dílů na Voyu nejsou soutěžící ještě ani ve sloučení, oni sami už mají tuhle dobrodružnou zkušenost za sebou a vrací se domů. Obvykle se nijak netají tím, že už jsou všichni zpátky a finále probíhá jako velká párty. Jistě se tak brzy přihlásí sami.

Kdo to vyhrál?

Zvěsti o tom, že už je show dotočená, se nedávno objevily také ve fanouškovských skupinách na Facebooku, kde někteří tvrdili, že měla vyhrát podceňovaná Yeni. Zda to je či není pravda, to se brzy dozvíme.

Ve sloučení by neměl chybět například tanečník Martin Prágr, Mikýř nebo Bandurko. Jak to ale bude ve skutečnosti, na to si musíme přeci jen chvíli počkat.

Nejlepší série, slibuje Novotný

Zatím jsou diváci u televizních obrazovek jen svědky toho, jak jeden účastník po druhém odstupuje. Novotný ale slibuje, že až si diváci prý projdou údolím stínů a smrti, přijde ta nejlepší série, jakou by si jen mohli přát. Tak snad má pravdu!

Co si budeme povídat, sledovat jednotlivé díly u televize s plnou miskou popcornu bude pro letošní účastníky přeci jen o něco příjemnější…

Zdroj: redakce, TV Nova, VOYO

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz