Hlavní obsah
Umění a zábava

Ve Zlaté labuti se Kučera zase zamiloval, Toni ho ale bude tahat za nos

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem TV Nova

Kdyby probíhala v seriálu Zlatá labuť soutěž o největšího playboye, jistě by to vyhrál bohatý podnikatel Petr Kučera. Ten už vystřídal tři ženy a každou miluje celým svým srdce. Alespoň to říká. Kde je ale pravda?

Článek

Jeho první nedobrovolnou láskou byla Markéta Dittrichová, která ho do manželství uhnala lstí a intrikami. Petr se nechal, sice se tvářil, že je velmi nešťastný a takřka neměl na výběr, ale nakonec si vášnivou milostnou chvilku přeci jen užili.

Pletky s Bárou skončily tragicky

Markéta otěhotněla, ale kvůli chatrnému zdraví a tuberkulóze zemřela při porodu. Petrovi zůstal malý Eda, o kterého teď bojuje s Dittrichovými. To však není jediná žena, která ho náročným obdobím provázela. Během manželství měl čas od času pletky také s prodavačkou Bárou Veselou, která ho okouzlila už v prvních dílech.

Právě s ní chtěl utéct za hranice, ale ve chvíli, kdy si balil poslední věci s sebou, začala Markéta rodit. Gentleman v něm mu nedovolil opustit ji - a Bára tak musela prchnout sama. Neměla totiž na výběr, šlo po ní gestapo. Paradoxně kvůli Markétě, která tvrdila, že ji jako těhotnou napadla. Jenže při útěku zemřela na hranicích, což pro Petra zjistila díky svým kontaktům nová ředitelka obchodního domu Toni Adamová.

Foto: se souhlasem TV Nova

Diváci občas podotýkali, že mezi Martou a Adamem není dostatečná chemie

Obchodní dům přivedla na mizinu

Z toho byl Petr přímo zdrcený - ale jen chvíli. Toni se mu totiž tak dlouho nabízela, až došlo na polibek, poté dokonce vášnivé milování. To vše poté, co přivedla Zlatou labuť skoro na mizinu, protože měla velké oči a čekala, že během války budou zákazníci nakupovat luxusní zboží.

Teď se však zdá, že má zcela jiný záměr. Chce ulovit bohatého Kučeru? Její představitelka Šárka Krausová už dříve prozradila, že její úmysly nemusí být tak docela čestné. „Já bych byla moc ráda, kdyby si ji diváci oblíbili, ale rozhodně to není jednoduchý charakter. V některých situacích je záludná, takže s tou sympatičností to nebude tak snadné,“ řekla Krausová. „Je to postava, která je lehce tajemná, a myslím si, že by měla diváka lehce tahat za nos a nechat ho hádat, jestli je pozitivní, nebo negativní. Tak doufám, že se nám to podaří,“ dodala. Zdá se, že ani teď nemusí být všechno zlato, co se třpytí…

Zdroj: redakce, TV Nova, VOYO

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz