Hlavní obsah
Lidé a společnost

Vincent Navrátil přiznal hádky se Sarou Sandevou. Na place Jedné rodiny je dusno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem TV Nova

Tohle bylo setkání vskutku nečekané! Herec Vincent Navrátil se v seriálu Jedna rodina potkal s bývalou spolužačkou Sarou Sandevou a zahráli si pár. Na tom by nebylo nic divného, kdyby je teď nepojily divoké rodinné vztahy. Co na to Sara?

Článek

V poslední době je o tomhle mladém muži opravdu dost slyšet! Málo se vědělo, že jde o mladšího bratra modelky, influencerky a někdejší rebelky Agáty Hanychové, syna herečky Veroniky Žilkové. Ten má se svou sestrou pořad Agáta a Vincent: Taky názor, kde se svěřil s tím, že na place Jedné rodiny je teď pořádné dusno.

O Saře se nesmí mluvit

Agáta si totiž se svou upřímností těžkou hlavu nedělá - a ráda všem narovinu řekne, jak se věci mají. Nedávno se tak svěřila, že nejen, že nesmí po dohodě s bývalým manželem Jakubem Prachařem mluvit o dceři Mie nebo ji fotit na internet, nesmí také mluvit o jeho nové partnerce Saře Sandevě. Právě ta přitom hraje s bratrem Agáty v úspěšném seriálu.

Na to reagoval Vincent, když přiznal, že mu Sara na natáčení Jedné rodiny dala co proto! A to z důvodu, že ji ve zmíněném pořadu s Agátou probírali. Teď už má Vincent zákaz o ní mluvit- jsou to přitom spolužáci a znají se velmi dlouho. A to, ačkoliv to bylo v pozitivním slova smyslu! Agáta se například zmínila, že je za Saru ráda, protože díky ní se vrací od tatínka vždy krásně učesaná.

Foto: se souhlasem TV Nova

Saru Sandevu si diváci v novém seriálu oblíbili

Milostné scény před kamerou

V seriálu Jedna rodina si Vincent se Sarou perfektně sedli. Ačkoliv už nadále nehrají pár, což bylo velmi náhlé. Diváci si chvíli mysleli, že její postava sestřičky Báry touží být s bývalým partnerem Petrem. Tomu by svědčilo také to, že Petr se rozešel s Klárou a nadále už nejsou pár.

Jenže nakonec našla Bára zalíbení na nejvyšších místech - do jejích spárů padnul pan ředitel Hladký! Se scénami s Vincentem Navrátilem je tak zřejmě konec. Že by to bylo kvůli rodinným sporům? Vincent několikrát řekl, že má Saru i Jakuba velmi rád a napjaté vztahy, které má Prachař s Agátou, neřeší. Tak je to možná jen náhodný záměr scenáristů…

Zdroj: Instagram, super.cz, TV Nova, VOYO

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz