Hlavní obsah
Umění a zábava

Vzpomínáte na Sharlotu v lechtivém klipu s Beránkem? Dnes je z ní vdaná paní a hvězda muzikálů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem Miss Czech Republic / Alsusha photo

Na první pohled je extravagantní, někdy vulgární. Uvnitř je Sharlota citlivá, talentovaná a dodnes vzorem pro mnoho mladých dam. Z drzé puberťačky už dávno vyrostla. Nebo ne? A jak se dá zůstat tolik let na vrcholu?

Článek

Pro generaci Y znamená tahle holka jejich dospívání."Já budu fajn, ty budeš, my budem fajn…" rappuje Sharlota ve své písni Fajn. A měla pravdu! Dnes už nikoho kontroverzními outfity nepřekvapí. Jenže cesta téhle zpěvačky na vrchol nebyla vůbec jednoduchá. A roky zpátky možná ani netušila, že jí jednou nabídnou hlavní roli v muzikálu na motivy písniček skupiny Olympic. Tehdy byla Perníková, drzá, nekompromisní.

Maximální blázni, maximální párty

Psal se rok 2012, když vydala v uskupení Abde & Sharlota x Deno song Do rána. Divoké natáčení plné alkoholu dalo vzniknout jednomu z prvních party klipů u nás - a nebyl klub, který by tohle nehrál. Zeptejte se, kdo ještě dnes umí celý text? Dvanáct let a pořád je to hit. Na Youtube má 3,7 mil. přehrání. A to není z jejich songů ani zdaleka nejvíc. Vsázeli na taneční songy, které bořily kluby. Úspěšně. Maximum, S náma, První, Poslední, Rockstar… Bylo jich tolik!

Návrat po letech nevyšel

Když se mimochodem před rokem rozhodli navázat tam, kde před lety skončili, a vydali s Abdem klip Tep, už se takového úspěchu nedočkali. A to navzdory tomu, že se jedná o povedenou skladbu, která se fanouškům líbila. Na Youtube má jen něco kolem 170 tisíc přehrání.

O dva roky později se Sharlota stala součástí hudebního vydavatelství Blakkwood Records. Jenže ještě předtím si zahrála v klipu s Leo Beránkem. Song Chci mít jí sice nedal prostor na její hudební talent, dokonalé tělo tam ale ukázala spolehlivě. Také žhavé doteky a polibky. A hned vznikly spekulace o tom, co spolu mají - nebo dokonce i to, že Sharlota má pletky s každým kolem ní.

Pokorná - a zadaná!

To jí rozčilovalo už tehdy. „Je jen jediný muž v mém životě, a to je můj přítel Renne Dang,“ napsala tehdy na svůj Facebook. S ním jí to sice nevyšlo, pak ale přišel Lukáš Jirkovský alias Lucas Blakk, kterého si vzala a stala se z ní vdaná paní. Ačkoliv ani jejich svatba nebyla nuda. Šaty měla jako princezna, u oltáře si ale neodpustila rebelské gesto a ukázala „paroháče“.

Před rokem dostala nabídku, aby si zahrála v muzikálu Okno mé lásky. A tak září na prknech pražského divadla Broadway. Cesta, kterou si v době tanečních songů, možná ani neuměla představit. Kdykoliv se objeví v rozhovorech, sklízí obdiv za svou pokoru a způsob, jakým na veřejnosti mluví. Snad, že má díky tetování a kontroverzním outfitům, které miluje, pověst divoké holky, která by šla s každým. Dál od pravdy by už fanoušci nemohli být…

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Rapper
Sharlota
Sharlota Frantinová
Leo Beránek

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz