Hlavní obsah
Hry

Soutěž o skafandr? Agentura ESA a Xbox vytvoří vítězi vlastní design

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Microsoft

Jeden z návrhů skafandrů s přilbou „Starfield“.

Při práci v nejnebezpečnějších prostředích je nezbytné, aby neohrožení astronauti a odvážní cestovatelé po galaxii měli nejen dovednosti, výcvik a odvahu, ale také aby zatraceně dobře vypadali.

Článek

Páni! No, nevím, jestli to tady jako že úplně patří, ale tenhle challenge mě zaujal natolik, že vám o něm prostě „musím“ napsat.

Vesmírná agentura ESA se totiž spojila s Xboxem a epickou vesmírnou hrou Starfield v soutěži o návrh skafandrů, které nejsou z tohoto světa.

Při práci v nejnebezpečnějších prostředích, která lidstvo zná, je nezbytné, aby neohrožení astronauti a odvážní cestovatelé po galaxii měli nejen dovednosti, výcvik a odvahu plnit cíle svých misí v extrémních podmínkách, ale také aby při tom zatraceně dobře vypadali!

Svět sci-fi her si je této univerzální zásady dobře vědom a vždy měl svůj podíl na úžasných designech skafandrů, jak je vidět v populárních videoherních titulech, jako jsou „Starfield“, „Mass Effect“, „Halo“, „Destiny“, „Dead Space“, „Gears of War“ a nespočet dalších, ve kterých se objevují chladné černé vesmírné propasti.

Nyní chtějí Xbox, „Starfield“ od Microsoftu a ESA (Evropská vesmírná agentura) zapojit vaše mozky do hledání cool skafandrů a ve spolupráci s vámi nabízejí ceny a odměny pro kreativní fanoušky, kteří pošlou vítězný návrh, který, pokud bude vybrán jako nejlepší skafandr, bude možné soukromě nosit doma a stylově se vydat do vesmíru.

Jako, vytvořit si vlastní parádní mezihvězdné oblečení? Waw.

Fanoušci mohou získat ceny a jedinečné odměny, když si vymyslí svůj vlastní originální skafandr, do kterého by se hráči rádi navlékli při setkání s nějakou vzdálenou exoplanetou nebo špatným asteroidem. Soutěžící by si měli položit otázku, jak jejich design odráží jejich osobní styl a individualitu, když si představují vzrušující podniky zaměřené na odvážné objevování vesmíru.

Jako konečnou odměnu za to, že si představíte nejnápaditější sci-fi design, bude šťastný výherce soutěže skafandrů „Hvězdné pole“ vyroben svůj upravený skafandr v reálném životě a bude mu zaslán k nošení a uschování. Budou také oceněni Xbox Series X a Starfield Limited Edition Xbox Wireless Controller and Headset.

Všechny příspěvky posoudí odborná porota se zástupci vesmírné agentury ESA!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz