Hlavní obsah
Hry

Dokážete do 16 sekund odhalit, kde se skrývá chyba?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - Henriksen19

Čas na kávu právě nadešel. Chvíle odpočinku s lahodnou kávou si vychutnává i žena na obrázku, na kterém se však skrývá chyba. Odhalíte jí?

Článek

Najít si chvilku na odpočinek je důležité. Tělo i mysl si musí odpočinout od každodenních starostí. Je jedno, zda pijete kávu, čaj či jiný nápoj, hlavní je odreagování a nabrání sil do dalších chvil. Můžete při tom třeba hledat chybu na obrázku. Dokážete-li jí najít do 16 sekund, budete dobří. Nejen, že se tím odreagujete, ale také si tím otestujete své postřehové schopnosti. Proto již více neváhejte a do 16 sekund najděte na obrázku chybu.

Foto: Pixabay - Henriksen19

Do 16 sekund najděte na obrázku chybu.

Anketa

Dokázali jste chybu odhalit?
Ano, dokázali a v časovém limitu.
52,6 %
Ano, dokázali, ale až po delší době.
7,2 %
Ne, vůbec jsme jí neodhalili.
40,2 %
Celkem hlasovalo 430 čtenářů.


Káva je již vypita a čas na odpočinek se krátí. Podařilo se vám chybu vypátrat? Jestliže ano, a ještě k tomu v daném časovém limitu, můžete se radovat. Vaše postřehové schopnosti jsou na výborné úrovni. Pokud jste chybu neodhalili, nic se neděje, vždyť jde přece hlavně o zábavu. Můžete však využít druhé šance, a to díky obrázku bez chyby. Když si ho níže prohlédnete, chybu také najdete.

Foto: Pixabay - Henriksen19

Obrázek bez chyby.

Chvíle odpočinku skončila, káva je vypita, chyba je nalezena. Vše je tak, jak má být. A kde se chyba skrývala? Ženě na obrázku chybí její levá náušnice. A když jste si tak pěkně odpočinuli, můžete se pustit zase do práce.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz