Hlavní obsah
Hry

Dokážete objevit v dětské herně chybu do 12 vteřin?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - RosZie

Kluci a holčičky si spokojeně hrají. Jejich ústa jsou v širokém úsměvu a tvářičky jen září. Hračky mají vzorně vyskládané, takže nikde žádný problém. Nebo, že by přeci?

Článek

Ve výrazech dětí je vidět radost, veselost a spokojenost. Skládají puzzle anebo si vystřihují. Mají tam spousty krásných hraček vyskládaných na svém místě. Na okně je hlídá psí kamarád. Vše je tedy v pořádku. Anebo není? Možná zdání jenom klame? A opravdu. I když se to nezdá, na obrázku se nachází chyba. Budete tak dobří a dokážete chybu najít? A kolik času máte na hledání? Tentokrát 12 vteřin. Vydejte se tedy na průzkum mezi děti. Pečlivě vše prozkoumejte a do 12 vteřin najděte chybu na obrázku.

Foto: Pixabay - RosZie

Do 12 vteřin najděte na obrázku chybu.

Anketa

Podařilo se vám najít chybu na obrázku do 12 vteřin?
Ano, v klidu podařilo.
22,9 %
Chybu se najít podařilo, ale čas nestačil.
6,9 %
Ne, chybu se najít nepodařilo.
70,2 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 131 čtenářů.


Jak dopadl průzkum v dětské herně? Vypátrali jste chybu nebo se vám jí objevit nepodařilo? Ať tak či tak, hlavní byla především zábava a relaxace. A pokud se vám toto podařilo naplnit, tak je vše v pořádku. Za odměnu je níže obrázek bez chyby. Porovnejte a chyba se rychle objeví.

Foto: Pixabay - RosZie

Obrázek bez chyby.

Nyní už to bylo snadné, že? Hledání chyby u hrajících dětí spěje ke svému závěru. Ale ještě předtím je třeba říci, kde se ona chyba nachází. Jak už jistě víte, chyba se skrývá v jedné chybějící červené tvářičce na klučíkovi, který si vystřihuje u stolečku a má modré tričko. Že to bylo tentokrát jednoduché? Tak uvidíme příště.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz