Hlavní obsah
Umění a zábava

Kam se to pivo ztratilo? Kdo ho najde do 8 sekund?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - Elf-Moondance

Silvestrovský večírek se zábavným programem je v plném proudu. Jednomu z návštěvníků se však ztratil půllitr s pivem. Vypátráte ho?

Článek

Na zábavném večírku se silvestrovským programem se všichni skvěle baví. A žízeň rychle stoupá. Jeden z návštěvníků se chtěl napít, ale někdo mu jeho půllitr s pivem vzal. Hledal ho všude možně a ne a ne ho najít. Potřeboval by pomoct. Vyjdete mu vstříc a pomůžete mu? Ano? Tak to bude moc rád. Než se však pustíte do práce, mějte na paměti, že na hledání máte pouhých 8 sekund. Jste-li připraveni, pusťte se do pátrání.

Foto: Pixabay - Elf-Moondance

Najděte ztracené pivo do 8 sekund.

Anketa

Našli jste pivko do 8 sekund?
Ano, úplně v pohodě.
29,3 %
Našli, ale po delší době.
10 %
Ne, nenašli vůbec.
60,7 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 280 čtenářů.


Silvestrovská oslava se chýlí ke konci. Dokázali jste najít ztracené pivo? Jestli ano, gratulujeme a pokud ne, nevadí. Zábava a relaxace bylo hlavním účelem úkolu. A jste-li zvědaví, kde se pivko nachází, podívejte se na obrázek níže.

Foto: Pixabay - Elf-Moondance

A tady se nachází hledaný půllitr s pivem.



Už ho vidíte? Možná si budete muset obrázek přiblížit. Ať už prožijete poslední den v roce jakkoliv, v tom novém buďte plni elánu, zdraví, pokory a slušnosti.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz