Hlavní obsah
Hry

Máte 6 sekund na to, abyste našli na obrázku chybu. Zvládnete to?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - Socialissue

Na pláži u moře je klídek a pohodička. Starosti jdou za hlavu a vše je super. Ale i přesto se tam objevila vada, která idylku narušuje. Odhalíte ji?

Článek

Ležet si v klidu na lehátku a pozorovat šumění moře je úžasný relax. Hlavně, když je nikým a ničím nerušen, což se právě přihodilo chlapci na obrázku. Došlo tam k jedné chybě a vy jí musíte objevit. A ještě k tomu v extra krátkém čase trvajícím pouhých 6 vteřin. Jste připraveni pokořit tuto metu? Pokud souhlasně přikyvujete, tak je to dobrá zpráva. Na nic nečekejte a začněte hledat. Do 6 sekund najděte chybu na obrázku.

Foto: Pixabay - Socialissue

Odhalte chybu na obrázku do 6 sekund.

Anketa

Zvládli jste najít chybu do 6 sekund?
Ano, zvládli.
87,8 %
Zvládli, ale až po 6 sekundách.
6,2 %
Ne, vůbec nezvládli.
6 %
Celkem hlasovalo 1164 čtenářů.


Dokázali jste zvládnout tento úkol a objevit chybu? Pokud ano, tak jste skvělí. Máte-li trochu pochyby, nevadí. Připlouvá pomocná nápověda v podobě obrázku bez chyby. Můžete si je oba porovnat a najít chybu už pak nebude žádný problém.

Foto: Pixabay - Socialissue

Obrázek bez chyby.

Chyba byla objevena právě včas. Jinak by mohl spadnout slunečník chlapcovi na hlavu, protože mu chybí středová tyč. A tato chybějící tyč byla hledanou chybou. Odhalili jste jí také? Tak je vše v pořádku a nyní si můžete jít užít trochu relaxu na sluníčko.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám