Hlavní obsah
Hry

Mořský koník v klobásách? Ano. Dokážete ho najít do 8 vteřin?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - Alfred_Grupstra

Mořský koník si místo v moři proplouvá klobásami. V takovém uzeninovém oceánu nebude snadné ho objevit. Nebo ano? Vyzkoušejte to!

Článek

Máte-li skvělý zrak a dobré pozorovací schopnosti, tak je to úkol právě pro vás. V hromadě klobásek a uzenin se schoval mořský koník. Je třeba ho do 8 vteřin vypátrat. Troufnete si? Jestliže ano, tak se dejte do prohlížení všemožných klobás a uzenin. A možná, že se vám začnou i sbíhat sliny, tedy pokud nejste vegetariáni. Tak s chutí do toho a do 8 sekund najděte na obrázku mořského koníka.

Foto: Pixabay - Alfred_Grupstra

Najděte mořského koníka do 8 sekund.


Anketa

Vypátrali jste mořského koníka?
Ano a v čase.
59,4 %
Vypátrali, ale až po časovém limitu.
14,7 %
Ne, nevypátrali.
25,9 %
Celkem hlasovalo 577 čtenářů.

Pátrání v moři klobás je u konce. Dokázali jste mořského koníka objevit? Jestliže ano, tak přijměte velkou pochvalu. Váš zrak i postřeh jsou na skvělé úrovni. Pokud se vám ho nedaří objevit, nezoufejte a nerozčilujte se. Hlavním úkolem je, odreagovat se a pobavit. A kdepak se tedy mořský koník ukryl? To se dozvíte z obrázku níže, kde je vyznačen. A pak se můžete zakousnout třeba do klobásy.

Foto: Pixabay - Alfred_Grupstra

A tady se schoval mořský koník.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám