Hlavní obsah
Hry

Najdete berušku do 7 sekund?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - Alanajordan

Sladký, šťavnatý, červený meloun, to by byla pochoutka. Také byste si dali? Pozdě. Už si na něm pochutnává beruška. Najdete jí?

Článek

Obzvláště v parném horku je výtečný chlazený, vodní meloun. Až se při té představě sbíhají sliny. Ale tento meloun je už obsazený. Někde se tam schovává beruška. Budete schopni jí najít do 7 sekund? Že to zkusíte? Výborně. Zadívejte se tedy na ty krásné, červené melouny a do 7 sekund najděte berušku.

Foto: Pixabay - Alanajordan

Najděte do 7 sekund berušku.

Anketa

Našli jste berušku?
Ano a do 7 sekund.
93,9 %
Našli, ale o něco déle.
3,8 %
Ne, vůbec nenašli.
2,3 %
Celkem hlasovalo 708 čtenářů.


Beruška sice splynula s prostředím, ale bedlivé oko jí určitě našlo. Odhalili jste její schovku? Jestli ano, zasloužíte si velký potlesk. Pokud ne, nevadí. Hlavní je zábava a relaxace. A na obrázku níže si můžete prohlédnout, kde se beruška schovává. A teď by to chtělo, dát si za odměnu šťavnatý meloun.

Foto: Pixabay - Alanajordan

A tady je hledaná beruška.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám