Hlavní obsah
Hry

Zvládnete do 8 vteřin najít slepici?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - Claudio-Duart-Designer

Lákavě vypadající jídlo zve k tomu, aby bylo co nejdříve snědeno. Ale jídlo z obrázku by vám zas až tolik nechutnalo. A proč? Protože je tam slepice. Vidíte ji?

Článek

Říká se, že člověk jí očima. Když je jídlo krásně připravené a vyladěné, je hned větší chuť se do něj pustit. Když je na talíři jen tak něco kydnuto, chuť k jídlu se pomalu vytrácí. Ale i u nádherného jídla si dejte pozor, může tam být schovaného něco, co není na první pohled vidět. A tak je tomu i na obrázku. Někde je tam schovaná slepice. A vy ji musíte do 8 vteřin najít. Dokážete to? Pokud jsou vaše oči hladové, dejte jim najíst a do 8 sekund najděte na obrázku slepici.

Foto: Pixabay - Claudio-Duart-Designer

Do 8 vteřin najděte na obrázku slepici.

Anketa

Zahlédlo vaše oko slepici včas?
Ano, zahlédlo.
20,4 %
Zahlédlo, ale až po 8 vteřinách.
8,5 %
Ne, vůbec nezahlédlo.
71,1 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 553 čtenářů.


Jak vám chutnalo jídlo z obrázku? Na pohled celkem dobré, až na tu slepici. Našli jste ji? Jestli ano, tak to je super. Pokud ne, nevadí. Níže si můžete prohlédnout obrázek, kde se slepice nachází. Jídlo, po kterém se proháněla slepice, by stejně nikdo nechtěl. Mějte dobrý pocit, že jste to zkusili a zajděte si na něco dobrého k snědku.

Foto: Pixabay - Claudio-Duart-Designer

A tady si pochutnává slepice.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz