Hlavní obsah
Hry

Najdete chybu na záchranářském vrtulníku do 6 sekund?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - Aitoff

Zachraňovat lidi z vrtulníku, chce velkou odvahu, přesnost a šikovnost. Vše musí být perfektní a bezchybné. Jenže na obrázku chyba je. Najdete ji?

Článek

Být záchranářem ve vrtulníku, vyžaduje nejen velkou odvahu, ale i přesnost, soustředěnost a chladnou hlavu. Vrtulník musí být v bezchybné kondici. A ne jako na obrázku, kde se vyskytla chyba. Musíte ji rychle najít. A to do pouhých 6 sekund! Troufnete si? Pokud jste se rozhodli, že ano, udělali jste správně. Zabavíte se, odreagujete a procvičíte svůj postřeh. Na nic tedy nečekejte a do 6 sekund najděte na obrázku chybu.


Foto: Pixabay - Aitoff

Do 6 sekund najděte na obrázku chybu.

Anketa

Stihli jste chybu najít?
Ano, stihli.
89,7 %
Ne, nestihli, ale po delší době jí našli.
2,3 %
Ne, vůbec jsme jí nenašli.
8 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 87 čtenářů.


Prohledali jste záchranářský vrtulník důkladně? Pokud ano, tak jste chybu jistě dokázali najít. Čas nebyl moc dlouhý, ale pro zkušené luštitele postřehových úkolů, to byla hračka. Jestliže jste chybu doposud nenašli, podívejte se níže na obrázek bez chyby, s jehož pomocí jí také objevíte.

Foto: Pixabay - Aitoff

Obrázek bez chyby.

Už jste také chybu našli? To je moc dobře. Jinak by se vrtulník zřítil. U zadní vrtule mu chybí jedno rameno vrtule. Výborně. Zachránili jste vrtulník a ten může dál zachraňovat lidské životy. Skvělá práce.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz