Hlavní obsah
Hry

Objevíte luční kobylku do 7 sekund?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - GrumpyBeere

Luční kobylka umí nejen výborně skákat, ale také dokáže dokonale splynout s prostředím. Najít jí nebude nic jednoduchého. Pokusíte se o to?

Článek

Na louce si všimnete kobylky převážně když skáče, jinak je téměř k přehlédnutí. Splyne dokonale se svým prostředím. A i na obrázku se kobylka snažila, aby perfektně zapadla do prostředí a nikdo ji hned tak neviděl. Hlavně, aby jí slon nezasedl. Proto je třeba jí co nejrychleji najít. To znamená do 7 sekund. Pokusíte se o to? Že ano? Tak to je skvělá zpráva. Připravte se tedy a do 7 sekund najděte na obrázku luční kobylku.

Foto: Pixabay - GrumpyBeere

Najděte do 7 sekund luční kobylku.

Anketa

Objevili jste kobylku do 7 sekund?
Ano, zajisté.
53,6 %
Objevili, ale po delší době.
13,4 %
Ne, neobjevili vůbec.
33 %
Celkem hlasovalo 261 čtenářů.


Stihli jste kobylku najít dřív, než by ji mohl slon zašlápnout? Tak to je skvělé! Kobylka naštěstí utekla do bezpečné vzdálenosti, aby na ní slon nemohl a výborně se skryla. Kdo jí stále nevidí, může se podívat na obrázek níže, kde je kobylka vyznačena. A teď můžete jít hledat kobylku na skutečnou louku.

Foto: Pixabay - GrumpyBeere

A tady se nachází kobylka.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám