Hlavní obsah
Hry

Štěstí, že kočka spí a ptáčka nevidí. A vy ho vidíte?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - Michelle_Raponi

Příjemně si zarelaxovat u bazénu přišla nejen kočka, ale i ptáček. Má velké štěstí, že kočka spí a ptáčka zatím nevidí. Zkusíte ho najít vy, než se kočka probudí?

Článek

Nejen lidé vyhledávají v parných letních dnech osvěžení u bazénu. Ale také zvířátka. Kočička si přišla k bazénu, zchladit svůj kožíšek. Musí být však opatrná, aby si nenamočila ani tlapku. Ale pozor, ať se nevzbudí! K bazénu se totiž přišel osvěžit i ptáček. Kdyby ho kočka zbystřila, byl by ptáček v ohrožení. Proto je třeba ho, co nejrychleji najít. Máte 9 sekund na to, abyste ptáčka na obrázku našli. Zvládnete to? Pokud chcete ptáčka zachránit a otestovat si své postřehové schopnosti, dejte se do splnění úkolu a do 9 sekund najděte na obrázku ptáčka.

Foto: Pixabay - Michelle_Raponi

Do 9 sekund najděte na obrázku ptáčka.

Anketa

Vyhledali jste ptáčka včas?
Ano, v pohodě.
58,2 %
Ptáčka jsme vyhledali, ale až po delší době.
12,1 %
Ne, vůbec jsme ho neobjevili.
29,7 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 323 čtenářů.

Kočička už se probouzí, stihli jste najít ptáčka? Jestli ano, zasloužíte si pochvalu a ptáček vám jistě poděkuje. Pokud jste ho najít nedokázali, nebuďte smutní. Radujte se z toho, že jste si svůj postřeh procvičili a příště budete o poznání lepší. A na obrázku níže se můžete podívat, kde se ptáček nachází. A pak, kdo má možnost, může skočit do bazénu, aby byl na další postřehový úkol příjemně osvěžen.

Foto: Pixabay - Michelle_Raponi

A tady se nachází ptáček.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz