Hlavní obsah
Hry

Test z 5 optických iluzí odhalí vaši osobnost

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Jagranjosh

Odhalte svojí osobnost a způsob myšlení pomocí pěti obrázků s optickými iluzemi. Potrápíte své oči a ještě se o sobě něco dozvíte. Příjemnou zábavu.

Článek

Optické iluze jsou fantastické. A v poslední době velmi populární a oblíbené. To, jak váš mozek a oči vnímají daný obrázek, vám prozradí, jaký jste typ člověka a jaký máte styl myšlení.
Je to zcela jednoduché. U každého obrázku vyberte jednu ze dvou variant, kterou na něm vidíte jako první. Zapište si nebo zapamatujte varianty a na konci si přečtěte výsledky.

Tak se pusťte do prohlížení.

1.Jakým směrem je okno otevřené?

Foto: Jagranjosh

Jakým směrem je okno otevřené?

a) Ven
b) Dovnitř



2. Kdo koho objímá?

Foto: Jagranjosh

Kdo koho objímá?

a) Žena objímá muže
b) Muž objímá ženu



3. Co vidíte?

Foto: Jagranjosh

Co vidíte?

a) Lebka
b) Dva astronauti



4. Co vidíte?

Foto: Jagranjosh

Co vidíte?

a) Kočka
b) Tvář



5. Co vidíte?

Foto: Jagranjosh

Co vidíte?

a) Strom
b) Mužská tvář



Nyní si spočítejte kolik máte odpovědí a) a kolik b) a přečtěte si výsledky.

VÝSLEDKY:

VŠECHNY odpovědi za a)

INTUICE
Pokud vám u všech obrázků vyšla varianta za a), tak jste intuitivní člověk. Ve všech situacích se spoléháte na svůj instinkt a intuici.
Vaše myšlení je nejen intuitivní, ale i velmi bystré a pozorné. V případě problémů se snažíte potíže zvládnout, zatímco jiní mají tendenci to vzdát.


VŠECHNY odpovědi za b)

PRAGMATISMUS
Jestliže jste zvolili u všech obrázků variantu b), tak je pro vás nejdůležitější praktičnost a pohodlí. Vždy přemýšlíte o tom, jak to udělat co nejjednodušeji a nejpohodlněji. Máte v rukávě plno brilantních a kreativních nápadů, které nikoho jiného nenapadnou.



VĚTŠINA odpovědí za a)

LOGIKA
Pokud ve vašich odpovědích převažovala varianta za a), tak jste velmi logicky uvažující člověk. Než začnete jednat, tak si vždy uděláte dostatek času na to, abyste si jasně uspořádali své myšlenky. Raději budete dělat věci déle, než abyste nebezpečně riskovali.



VĚTŠINA odpovědí za b)

EMPIRISMUS
Převažovala ve většině odpovědí varianta za b)? Pak jsou pro vás důležité hlavně zkušenosti. Dáváte přednost okamžité akci, než byste trávili čas dlouhým přemýšlením a plánováním, co budete dělat. Pokud narazíte na problém, se kterým jste se ještě nesetkali, může se vás zmocnit pocit, že je velmi těžké problém vyřešit. Pokud však bude vaše vášeň větší než strach, překonáte cokoliv.


Tak, jak jste dopadli? Odpovídá výsledek vaší osobnosti? Ať už ano nebo ne, hlavní je, že jste se pobavili a alespoň na chvíli odreagovali od všedních starostí.

Anketa

Odpovídá výsledek vaší povaze a vašemu myšlení?
Ano, úplně přesně.
51,9 %
Částečně.
34,6 %
Ne, vůbec.
13,5 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 81 čtenářů.


Zdroj: Autorský text
Jagranjosh.com

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz