Hlavní obsah

Zvládnete vyřešit obrázkovou hádanku do 12 sekund?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - Artie112

Štěňátka jsou roztomilá ať jsou jakékoliv rasy. Tito černobíle puntíčkovaní mazlíčci jsou opravdu jedineční. Věřte, nevěřte, je tam někde také kravička. Vidíte ji?

Článek

Roztomilé psí kuličky se k sobě láskyplně tulí a z vyhřátého košíkového pelíšku se jim vůbec nechce. Ale, co až zjistí, že je tam někde kráva, kterou ještě neviděli? Leknou se a utečou nebo zůstanou s ledovým klidem ležet dál? Těžko říci. Prozatím nemají o kravičce ani tušení. A vy tušíte, kde je? Zkuste jí do 12 sekund najít. Splníte-li úspěšně tuto výzvu, vylepšíte si své postřehové skóre. A být stále lepší, si přeje každý. Proto připravte svůj zrak a do 12 sekund najděte na obrázku krávu.

Foto: Pixabay - Artie112

Do 12 sekund najděte na obrázku krávu.

Anketa

Zvládli jste krávu najít do 12 sekund?
Ano, úplně s přehledem.
100 %
Kravičku jsme našli, ale po delší době.
0 %
Ne, vůbec jsme krávu nenašli.
0 %
Celkem hlasoval 1 čtenář.


Čas na splnění obrázkové hádanky vypršel. Stihli jste v limitu kravičku objevit? Jestliže ano, můžete se radovat ze svého úspěchu. Vaše postřehové schopnosti jsou zase o něco lepší. Pokud jste krávu neobjevili, nic se neděje. Berte to jako trénink na příště. A na obrázku níže se podívejte, kde se kravička nachází. Pejskové ji zřejmě také přehlédli, proto leží v klidu dál.

Foto: Pixabay - Artie112

A tady je kravička.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz