Hlavní obsah
Názory a úvahy

Agáta Hanychová superhrdinka, nebo zlatokopka?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Seznam.cz

Když se řekne Agáta Hanychová, každému se vybaví něco jiného – modelka, podnikatelka, influencerka, ale také možná jedna z nejznámějších zlatokopek českého showbyznysu.

Článek

A to říkám s úsměvem, protože Agáta si své místo na slunci rozhodně zasloužila. Pojďme se podívat na její zlatokopecké umění, kterým dokázala z úspěšných mužů vymámit nejen srdce, ale i pořádně vysoké alimenty.

Zlatokopectví jako umění

Agáta je jako moderní zlatokopka skutečným umělcem. Kdyby měla čelní kameru, mohla by o svých zkušenostech natočit reality show s názvem „Jak ulovit úspěšného muže a vymámit z něj zlato“. Její taktiky jsou rafinované, ale přitom tak okouzlující, že se nelze divit, proč jí muži padají k nohám.

Muži jejího života

Na seznamu mužů, kteří padli do Agátiny sítě, je několik významných jmen. A každý z nich by mohl vyprávět svůj vlastní příběh o tom, jak Agáta dokázala z jejich života vytěžit maximum. Od sportovců přes podnikatele až po umělce, každý z nich přispěl do jejího „zlatého fondu“ nejen finančně, ale i mediálně.

Mistři alimentů

A teď k tomu hlavnímu – alimentům. Agáta dokázala z mužů, se kterými má děti, získat pořádně vysoké alimenty. Jak to dělá? Je to kombinace šarmu, inteligence a samozřejmě dobrého právníka. Každý soudní proces byl pro Agátu jen dalším krokem k tomu, jak zajistit svým dětem (a sobě) pohodlný život.

Humor jako zbraň

Co je však na Agátě nejvíce fascinující, je její smysl pro humor. Dokáže si sama ze sebe dělat legraci a přijímat kritiku s nadhledem. Když se jí někdo zeptá na její zlatokopectví, odpoví s úsměvem: „Co bych pro své děti neudělala.“ A v tom je její kouzlo – upřímnost a schopnost udělat z každé situace zábavu.

Životní styl

Agáta nikdy nebyla stydlivka. Její vztahy jsou jako jízda na horské dráze – plné vzrušení, zvratů a nečekaných událostí. A proč ne? Život je příliš krátký na to, aby ho brala vážně. Každý nový vztah je pro Agátu jako nový začátek, nová příležitost k dobrodružství a možná i další kapitola v její knize o zlatokopectví.

Závěrem

Agáta Hanychová je opravdovou legendou českého showbyznysu. Její schopnost prodávat své soukromí v kombinaci s chytrým zlatokopectvím z ní dělá jedinečnou osobnost. Kdyby byla superhrdinkou, byla by někdo jako král Midas, jen ona by neproměňovala vše ve zlato, ale její superschopností by bylo tahat zlato z druhých. Možná se dočkáme i komiksu „Agáta: Zlato a Láska,“ kde hlavní hrdinka poráží zločince tím, že je nechává podepsat alimentační dohody.

Takže, milí pánové, pokud někdy potkáte Agátu, pamatujte si dvě věci: buďte připraveni na jízdu plnou zábavy a nečekaných zvratů, a hlavně mějte po ruce svého právníka. Ať už ji milujete nebo nenávidíte, jedno je jisté – Agáta Hanychová se nezapomenutelně zapsala do historie českého bulváru a stále nás bude bavit svými dalšími dobrodružstvími.

Zdroj:https://www.youtube.com/watch?v=vUXzn-xTeA0

Anketa

Považujete Agátu Hanychovou za zlatokopku?
Ano
84 %
Ne
16 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 50 čtenářů.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám