Hlavní obsah
Hry

Jak vyzrát na čerty? To vám prozradí Čertí stezka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Jana Jirásková Beranová

Čert, ilustrační obrázek

Čas, kdy budou čerti všude kolem nás, se kvapem blíží, a já bych vám proto ráda představila jednu čertovskou hru, po jejímž absolvování už si na vás čerti nepřijdou.

Článek

Čertí stezka je hra po čertech pekelná. Naštvaný čert Bonifác zjistil, že se mu jakýsi člověk courá v jeho revíru. Protože poslední člověk, se kterým Bonifác přišel do styku, nad Bonifácem zvítězil, dnes je Bonifác naštvaný na celý svět. A když je čert naštvaný, to se dějí věci. Naštěstí naštvané čerty nemají ani čerti mezi sebou moc rádi, není se proto čemu divit, když malý rarášek pomůže lidem na Bonifáce vyzrát.

Na Čertí stezce si užijete spoustu zábavy. Budete malovat, ukrývat a jak to, tak v přítomnosti čertů bývá, budete se chytat za nos. Rarášek je šikovný čertík a vždy vám poradí, jak na Bonifáce vyzrát. Bonifác se ovšem jen tak nedá a přiměje vás vsadit se. Co čeká ty, kteří nevyhrají, to je něco. To mohl opravdu vymyslet pouze zapšklý čert. Zato vítěz, ten si na své přijde. Jen je třeba dát pozor, aby si to u ostatních členů týmu moc nerozházel. To by si pak Bonifác přišel na své a týmu by se to asi moc nelíbilo.

Čertí stezka je hra na zahradu i do přírody. S její pomocí si zpestříte běžný večer i oslavu. Čertí stezku si užijí jak děti, tak může být výzvou pro dospělé. Úkoly se zdají býti lehké, ale celá stezka je pojatá tak, že děti zabaví a dospělé vrátí do dětských let.

Když se mi čertí stezka do rukou dostala, nevěřila jsem tomu, co vidím. Hra je opravdu jednoduchá, s jednoduchou grafikou. Úkoly jsou snadné a přitom zábavné. K hraní hry je třeba jen hra samotná, tužka a papír. Když je venku pološero, je ta správná chvíle pokořit Čertí stezku. Uvidíte, nudit se rozhodně nebudete a na Čertí stezku z pera Vraťme děti do hry budete dlouho vzpomínat.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz