Článek
Na první pohled malá restaurace se stane prostornou hned, kdy projdete kolem baru. Profesionální obsluha vás usadí ke stolu, který si sami vyberete. Interiér restaurace je moderní, ale přesto útulný. A jídlo, to je zážitek.
Relativně široká nabídka jídel zaujme každého. Najíte se tu i tehdy, pokud trpíte intolerancí na lepek či laktózu. Pokud jste vegetarián, i přesto, že se jedná o steak house, najíte se tu také. V nabídce mají jak těstoviny, tak saláty. I nápojový lístek je široký a nechybí v něm domácí limonády.
Já jsem ochutnala hovězí Rump steak s kukuřicí a tomaty, jako přílohu jsem měla opékané brambory. Jídlo bylo z poledního menu a stálo 265,-Kč. Navíc jsem si dala domácí malinovou limonádu, 0,4 l za 85,-Kč. Domácí limonáda byla skvělá a nic jí nechybělo. Steak byl výborný, jen by si zasloužil kvalitnější pepř místo pepře, který byl použit. Nekvalitní pepř z jinak výborného jídla tak vyčníval, až zkazil celkový dojem.
Obsluha, která byla zprvu profesionální, se zapomněla zeptat, jak chci steak propečený. To by se stávat nemělo. Obzvlášť ne ve steak housu, restauraci, která se na steaky specializuje, a kde nejlevnější dvousetgramový hovězí steak mimo polední menu vyjde na 420,-Kč.
Pro mne malé nedostatky tato restaurace má. Jsou malé pouze proto, že jím steaky středně propečené. Kdybych upřednostnila jinou úpravu, nadšená bych nebyla. Kdyby se nejednalo o steak house, nebylo by toto pochybení tak neospravedlnitelné, jak neospravedlnitelné v tomto případě je. Ale i přes tyto nedostatky vám mohu návštěvu této restaurace doporučit. Opravdu to stojí za to.