Hlavní obsah
Jídlo a pití

Návštěva mexické restaurace může být zážitek

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Jana Jirásková Beranová

Jídlo v restauraci Chili's

Mexická restaurace Chili’s přiměje k návštěvě i zapřisáhlé odpůrce rychlého občerstvení. I přesto, že ji najdete na pražském Smíchově v nákupní pasáži Anděl mezi rychlým občerstvením, brzy zjistíte, že se jedná o klasickou restauraci.

Článek

V nabídce této mexické restaurace najdete tradiční mexická jídla. Pochutnat si můžete na tacos, burrito, paelle, nachos, salátech i mase z grilu. V nabídce restaurace chybí pro mnohé tradiční mexické chili, což na první pohled nejednoho návštěvníka zarazí. Jen málokdo totiž ví, že chili není mexické jídlo, ale jídlo pocházející z amerického Texasu a ano, opravdu se správně píše s jedním l. V nabídce mexické restaurace by proto opravdu býti nemělo.

Jídlo vám v Chili’s přinesou na klasickém talíři a k dispozici je i tradiční kovový příbor. Jednorázové nádobí a příbory tady opravdu nenajdete. Tedy v případě, že si jídlo sníte v restauraci.

jídlo v Chili’s je velmi chutné a nic mu nechybí. Stejně jako obsluha je vstřícná a v případě potřeby vám s výběrem jídla poradí. Jediné, co v této restauraci připomíná, že jste v rychlém občerstvení, je pult a způsob platby. Ale i přesto, že si jídlo objednáváte a platíte hned při objednání u pultu, vám obsluha jídlo ke stolu přinese. Samozřejmě asi pouze v případě, kdy není restaurace plná lidí.

V nabídce má Chili‘s domácí limonády. Jaké jsou, těžko říct. Sama jsem si všimla nabídky domácích limonád až ve chvíli, kdy jsem čekala u stolu na jídlo a nápoj už jsem měla koupený. To je asi to jediné, co mne trošku mrzí. Ale na druhou stranu vím, že až se do Chili’s jednou vrátím, domácí limonádu ochutnám.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz