Hlavní obsah
Automobily a vozidla

Traktorrace 2023 se kvapem blíží

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Canva

Traktorrace 2023

Žně jsou v plném proudu a traktory jsou všude kolem nás. Tvrdě pracují na poli. Ale brzy bude po žních a, jak se říká, po práci je třeba legraci. A já bych vás ráda na jednu takovou popracovní legraci pozvala.

Článek

Dne 16. září 2023 se v jihočeských Křenovicích koná Traktorrace 2023. Závratnou rychlost traktorů vyzkouší řidiči na upravené trati. Těšit se můžete i na jízdu zručnosti nejen na poli, ale i v hlubokém blátě. Na pomyslnou startovní čáru se postaví traktory a malotraktory tovární výroby i závodní speciály, podomácku postavené traktory všech velikostí a různého designu.

Traktorrace 2023 má bohatý doprovodný program. Pro děti bude k dispozici skákací hrad, jízda na koni, malá farma plná dřevěných hraček od Aleše a další. Na své si přijdou i milovníci motocyklů. INDIAN MOTORCYCLE z Písku přijedou na svých silných strojích, které si budete moct nejen prohlédnout. K vidění budou i motocykly značky JAWA.

Zajímá vás, jak zručné traktoristy v naší malé zemi máme? Přijďte se podívat. Vstupné na Traktorrace 2023 je dobrovolné. Máte doma traktor a chcete se do Traktorrace 2023 aktivně zapojit? Zaregistrovat se můžete u pořadatele na telefonním čísle +420 731 500 801. Traktorrace 2023 se koná 16. září 2023 od 10.00 hod. za každého počasí. Čím víc vody na trati bude, tím větší zábava diváky čeká.

Další tipy na výlety najdete na webu tulacci.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz