Článek
Rumburská restaurace U Parku, o které je dnešní recenze, má rozporuplná hodnocení. Někdo je nadmíru spokojen, jiný má zážitek naprosto opačný. Já sama jsem do této restaurace nešla za gurmánským zážitkem. Tuto restauraci jsem navštívila proto, že jsem měla hlad a potřebovala jsem se najíst.
Na jídelním lístku jsem našla pouze jídla, která obsahují lepek, což byl problém. Ale po přímém rozhovoru s kuchařem, kterého si cením, neboť nebývá zvykem, se mi povedlo vybrat jídlo, které mi připravil bez lepku. Jídlo nebylo žádným kuchařským uměním. Objednala jsem si flamendr, tedy tři plátky různých druhů mas s restovanými fazolkami.
Jídlo bylo dobré. Nenadchlo, neurazilo, zasytilo. Splnilo tedy vše, co jsem si mohla přát. Bohužel personál byl omegou celého zážitku. Nejen že mne paní servírka zapomněla obsloužit, ale kolega se již snažil. Bohužel na baru seděl kamarád personálu, který mé jídlo nelichotivě komentoval. Jak si to mohl dovolit, je mi záhadou. Ve slušném podniku by se toto nestalo.
Další nevhodné chování ze strany personálu bylo, že kromě mého jídla ještě komentovali chování dalších hostů a štamgastů. Častovali je nelichotivými slovy, které si žádný zákazník nezaslouží. Třešničkou na dortu veškerého selhání obsluhy bylo, když se restaurací začala linout omamná vůně konopí. Ne od vchodu do restaurace pro hosty, jak se mnozí budou snažit nadhodit, ale zpoza zázemí restaurace. Tehdy jsem usoudila, že je čas odejít.
Zážitek z této restaurace nemám pozitivní a nikomu jej nepřeji. Když jsem se na restauraci ptala mezi místními, lichotivých slov nenašli. Jediné, co chválili, byla cena jídel. Ale ani příznivé ceny jídla nestojí za zcela nepřijatelné chování obsluhy restaurace.
Rádi poznáváte nová místa a zároveň oceníte tipy, kde se můžete dobře najíst a ubytovat? Pokud ano, sledujte můj profil. Najdete na něm nejen tipy na výlety, ale i recenze z kaváren, restaurací i hotelů napříč Českou republikou.