Hlavní obsah

Víkendová hra se strašidly vás zabaví nejen na Halloween

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Canva

Halloween

Je to hra tajemná, chvílemi i strašidelná. Bát se však není čeho. Na cestě za strašidly vás provede dobrý Duch, který čeká na vysvobození. Jste připraveni vydat se do říše kouzel?

Článek

Jak už nadpis napovídá, jedná se o netradiční hru, která se hraje více dní. Za soumraku vás dobrý Duch zavede do říše strašidel a bude doufat, že ho vysvobodíte. Strašidelnou cestou vás bude doprovázet a radit vám, jak se strašidly bojovat. Hra je určená primárně pro děti od 6 do 12 let. Víkendovou hru se strašidly můžete hrát v bytě, na zahradě, a dokonce i v přírodě.

Při hře se seznámíte s klasickými strašidly, budete luštit různé šifry, připravovat lektvary a nechybí ani logické hádanky. Děti si procvičí motoriku, poslepu budou počítat peníze a nebude nouze ani o postřehové a rozlišovací hádanky.

Víkendová hra se strašidly je skvělá hra na Halloween i pro podzimní večery. Brzké stmívání a šustění spadaného listí dodává hře tajemno. Víkendovou hrou se strašidly si můžete zpestřit procházku, pobyt v parku i výlet. Hra je rozdělena do tří etap, které na sebe navazují, ale delší časová pauza mezi etapami není potřeba. Na výletě se dá využít k odpočinku a svačinám.

Víkendová hra se strašidly je další z mnoha možností, jak zabavit děti na výletech. Díky této hře si odnesou z výletů i na místa známá nový zážitek. Hra zabaví skupinky i jednotlivce.

Víkendovou hru se strašidly bych přirovnala ke stezce odvahy, kterou nám připravovali na táborech jako noční bojovku. Vraťme děti do hry však celou bojovku posunuli o kus dál.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz