Hlavní obsah
Internet a technologie

Nevyžádaná pošta. Myslí to vážně, anebo z nás dělají pitomce?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: pixabay

Znáte to všichni, otevřete e-mailovou schránku a mažete a mažete. Rušíte odběry. A zase mažete. Antispamový filtr sice nějak funguje, ale nic není stoprocentní. Je to otravné snad nikdy nekončící.

Článek

Nabízejí nemožné, slibují neslíbitelné.

Nemyslí vážně, dělají z nás pitomce!

Ano, nemusíme to číst a už vůbec nemusíme nabízené produkty kupovat, ale když ono je to někdy opravdu tolik lákavé… a co kdyby to náhodou fungovalo (?)

Nebude to nikdy fungovat! A nákupem uděláte pitomce tak akorát sami ze sebe!

„Gratulujeme! Váš vzrušující život může začít! Jediné, co musíte udělat, je koupit si náš výrobek! Zvedne vám sebevědomí a dodá kontrolu nad vašim sexuálním životem! Skutečně funguje a nezpůsobuje žádné vedlejší účinky! Jedná se o 100% přírodní výrobek, jehož účinky byly potvrzeny mnoha vědeckými studiemi. Náš výrobek přidá vašemu penisu  až 7,5 cm a posílí Vaše erekce. Za to vám ručíme! Užijte si během sexu maximální potěšení? Váš nový život, vzrušující život začíná právě teď!“ 

  • Delete

„Chcete mít větší a pevnější poprsí bez plastické operace? Zakupte si naše kapsle na zvětšení poprsí a zpevňující krém. Pomocí nich lze přirozeným způsobem dosáhnout zvětšení prsou! Obsahují výhradně přírodní rostlinné extrakty! Neobsahují ani estrogen ani hormony. Nemohou způsobit žádné nežádoucí účinky. Prsa jsou symbolem ženskosti, nejen v našich očích, ale také v očích mužů. Je tedy pochopitelná jejich důležitost. Ručím za to, že žena v otrhaných džínách a tričku, ale s pevným poprsím, se cítí mnohem lépe, než jakákoliv jiná žena ve značkové róbě, ale za to s nedokonalým tělem! Tedy dámy, dejme se na zvětšení prsou!“

Ovšem, dokonalé, musím říct! Po přečtení tohoto e-mailu mi kleslo sebevědomí někam pod úroveň velikosti podprsenky 70 A. Tak jsem se se zájmem začetla až do samého konce nabídky. Po zjištění ceny jsem málem omdlela.

Sáhla jsem si na svoje prsa a ujistila sama sebe, že je lepší vrabec v hrsti než holub na střeše se všemi mými úspory.

  • Delete 

Další samostatná kapitola jsou slevové portály. Co jsou proti nim zázračné prášky na zvětšení penisu, levné viagry či koktejly na hubnutí! 

Tam totiž nic neplatí, jednou zrušíte odběr a přijde Vám druhý den 2 x víc nabídek. 

  • Delete 
  • Delete 
  • Delete...

Ale k něčemu se vám teď přiznám.

Jednou jsem si přes slevový portál něco zakoupila a od té doby mi chodí desítky nabídek denně. Jeden odběr zruším a přijde nabídka z jiné adresy.

A co to bylo za nákup?

„Vaše tělo pročistíme a zbavíme od škodlivých toxinů bez použití léků! Náplasti absorbují toxické látky přes pokožku z těla ven. Vyhřívají místo svého umístění a zároveň ho obohacují zápornými ionty, čímž dané místo aktivují a otevírají průduchy pokožky. Tento proces je předpokladem absorpce toxických látek z krve a lymfatického systému přes pokožku pomocí osmotického tlaku, přičemž jsou využívány speciální absorpčně silné přírodní látky, které se v náplastech nacházejí.“

Hlupák, no! Co víc k tomu mám o sobě říct…

Koupila jsem si detoxikační náplasti. Ano, klidně se smějte. Já se tomu totiž taky směju a vůbec nechápu, proč jsem to udělala, protože tomu e-mailu vlastně ani pořádně nerozumím.

A když jsem si nesla domů krabičku s 50 páry detoxikačních náplastí, věděla jsem, že je to absolutní hloupost a nechápala jsem, čím jsem se nechala přesvědčit.

  • Nízká cena?
  • Zvědavost?
  • Zbrklost?
  • Nedostatek spánku v kombinaci s magickým úplňkem?
  • Měla jsem to v horoskopu?

Nevím… Opravdu nevím.

Ale když už je máme doma, tak to vyzkoušíme.

Večer jsem si před spaním nalepila náplasti na svoje chodidla, nevlékla přes ně ponožky, jak bylo uvedeno v návodu a šla se detoxikovat.

Do této kůry jsem naverbovala i svého partnera, který si klepal na čelo a pronesl nějaké nemístné poznámky, ale nakonec měl chodila podlepená taky, jen s tím, že odmítl spát v ponožkách.

Popřáli si dobou noc a čisté sny.

Ráno jsem se vzbudila, došlápla jsem na zem a málem jsem uklouzla. Šla jsem se podívat na ten zázrak a vzpomněla jsem si na leták, kde bylo napsáno, čím více je vaše náplast černá, tím více je vaše tělo znečištěno a je potřeba proceduru opakovat, dokud nebude téměř čistá. Nejenže jsem měla úplně černou náplast, ale ty toxiny byly všude! Bílé ponožky byly černé. Postel byla černá. Stopy z ložnice do koupelny byly černé.

A když za mnou dokulhal partner, chtěla jsem být vtipná, tak jsem se ho zeptala, proč chodí jak po minovém poli. Co vám budu povídat, samozřejmě, že moc se nebavil. Otráveně mně odpověděl, že má z té mojí blbosti olepenou celou nohu a lepí se k parketám.

Nešlo to dolů. I přes urputnou snahu očistit si chodidla od lepidla, tam nějaké zůstalo a celý den jsme se lepili na boty.

U mě se během dne se navíc dostavilo i nepříjemné svědění a pálení. Večer jsem se nestačila divit. Celé chodidlo bylo zarudlé a objevila se mi škaredá vyrážka.

Náplasti jsem už nikdy nepoužila.

Byla jsem možná ideální případ na nákup tohoto zázračného přípravku, ale zřejmě jsem už nebyla ideální případ na detoxikaci.

Ale přesto, to bylo k něčemu dobré, detoxikovala jsem se od podobných nabídek. Vyléčila se z vyrážky a obdobných nákupů.

A když jsem později četla novinku: „Zakupte detoxikační dámské hygienické vložky, doporučují je téměř všechny gynekoložky…“ 

Vzpomněla jsem si na to, jak mě tehdy svědila chodidla.

„Haha! To určitě…!“

  • Delete
PS: Mám doma 48  párů detoxikačních náplastí, kdyby měl někdo zájem!

Anketa

Zakoupili jste si nějaký obdobný „zaručený super zázračný přípravek“ a pak jste si klepali na čelo a nechápali, co vás k tomu vedlo?
Ano. Zakoupil/a jsem jednou.
50 %
Ano. Zakoupil/a jsem opakovaně.
8,3 %
Ne. Ale už několikrát jsem měl/a zboží v košíku, ale nakonec jsem si nákup rozmyslel/a.
0 %
Ne. Takovou blbost bych nikdy neudělal/a.
41,7 %
Celkem hlasovalo 12 čtenářů.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz