Hlavní obsah
Umění a zábava

Ewa Farna jako předskokan na koncertě Ed Sheerana v Hradci Králové

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Lachy Spratt, unsplash.com

Koncert

Ewa Farna a Ed Sheeran na koncertě v Česku, konkrétně v Hradci Králové. Ewa je zvolená jako předskokan. Předčí hlavní hvězdu Eda Sheerana?

Článek

Ewa Farna a Ed Sheeran na koncertě

Pardubice jsou mimo jiné známé pořádáním světoznámého dostihu Velké Pardubické. Nedaleký Hradec Králové se mimo jiné bude zanedlouho chlubit velkolepým dvojkoncertem v čele se zpěvákem Ed Sheeranem.

Ewa Farna jako předskokan nebo předčí hlavní hvězdu?

Jako předskokana si zvolil, ať už přímo zpěvák či jeho produkce naši hvězdu v pop music - Ewu Farnu. Ewa Farna z toho má neskutečnou radost a já si myslím, že i mnoho posluchačů se z této novinky raduje. Já si myslím, že koncert bude mít světovou úroveň. Ewa Farna je skvělá zpěvačka, která zpívá výborně, zvládá koncerty naživo bez problémů, intonuje a ještě dokáže perfektně vtáhnout posluchače do atmosféry živého vystoupení.

Charisma i píle

Má určité charisma a zároveň dokáže tvrdě na sobě makat. Myslím si, že pro vtažení publika „do děje“ si Ed Sheeran nemohl zvolit lepší zpěvačku. Je talentovaná, má fluidum, mezi publikem a jí panuje skvělá atmosféra. I jako porotkyně v Česko Slovenská Super Star se osvědčila jako odborník na slovo vzatý. Do této soutěže se dostala i jako moderátorka finálových kol v roce 2021.

Ve třinácti letech nazpívala „Měls mě vůbec rád“ a stala se „Objevem roku“ v roce 2006 v anketě Český slavík Matonni.

Zpívá v češtině a v polštině.

Mezi její singly patří například „Na ostří nože“, „Všechno nebo nic“ nebo "Mám boky jako skříň…

Hlavní hvězda Ed Sheeran

Ed Sheeran je britský zpěvák a textař s irskými kořeny. Velkého úspěchu dosáhl s debutovým albem „The A Team“, dále se singly „Lego House“, „Shape of You“. „Perfekt“ či „Bad Habits“.

Videoklip k písni „Shape of You“ se stal v roce 2019 druhým nejsledovanějším videem na YouTube.

Podium

Podium v Hradci Králové bude velkolepé. Staví se pro hvězdy dvojkoncertu vysoká stage. Monstrózní hlavní stage si Ed Sheeran přiveze. Bude umístěna uprostřed kruhové arény, která bude vytvořena z tribun pro diváky.

Atmosféra bude asi ohromná

Vypadá to, že ohromná stage zatáhne diváky do atmosféry koncertu. Pokud bude Ed Sheeran ve formě a koncert bude na profesionální úrovni, rozhodně se mají návštěvníci koncertu na co těšit. Ed Sheeran má příjemný neskřípavý hlas, umí také dobře intonovat, tak to snad všechno dobře dopadne.

O naladění se mu postará Ewa Farna

O skvělou atmosféru a naladění na hlavní program se zpěvákovi postará Ewa Farna. Ta je na hudebním poli už několik let a čím dál tím víc se ve své branži zlepšuje. Dosáhla mnoha úspěchů, ale nepřerostlo jí to přes hlavu. Rozhodně není „nafrněná“. Myslím si, že i proto má stále mnoho fanoušků a že jejich počet stále narůstá. Tak ať to v Hradci žije a ať si to nejen Ewa a Ed užije.

Zdroje:

https://hradecky.denik.cz/volny-cas/ed-sheeran-hradec-kralove-ben-cristovao-doprovodny-program.html

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz