Hlavní obsah

Vláda je geniální - snižováním životní úrovně nás vlastně chrání!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nic neumí, ničemu nerozumí, na co sáhnou, to pokazí - takto a podobně hodnotí současnou vládu většina ( viz průzkumy) občanů.

Článek

Ale co když je to jinak? Co když vláda to neumětelství jen předstírá a na snížení životní úrovně pracuje zcela plánovitě?

Teď si asi ťukáte na čelo - kdo by, probůh, chtěl dobrovolně přijmout roli outsidera Evropy? K čemu by to bylo dobré?

Inu, podívejte se směrem na západ: Francie věčně v plamenech rozvášněných přistěhovalců z bývalých kolonií, v Německu chtějí zde druhdy vítaní muslimové vyhlašovat chalifát…

Zato tady je celkem klid. Přistěhovalci se sem nehrnou - nad našimi sociálními dávkami, případně mzdou (když náhodou chtějí pracovat) ohrnují nos a uhánějí dál za naše hranice jak diví. Tady být nechtějí.

A teď si představte, že by se nám jako státu dařilo, že by se naše životní úroveň začala - nedejbože - blížit té německé, to by byl malér! Vsechny ty přes nás migrující hordy by se tu mohly zastavit a začít žít na náš úkor!

Nene, přátelé! Máme supervládu se superpremiérem. Oni nás vlastně chrání a zajišťují naši bezpečnost. Jako vy, když strkáte jidlo do lednice, abyste ho ochránili před množením bakterií, vyrábí naše vláda takový zpomalovací skanzen před množením nežádoucích migrantů.

Nebo se mýlím?

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz