Hlavní obsah
Móda a trendy

Bota budoucnosti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay.com

Budoucnost 🛸

Vážení přátelé, exkluzivně se s vámi podělím o budoucnost obouvání. Česká republika se opět stane obuvnickou velmocí a bude znovu udávat styl.

Článek

Možná už zanedlouho spatří světlo světa nová bota, která výrazně změní svět obouvání. Některé firmy už tuší odkud vítr fouká. Ale znáte to, když dva dělají totéž, není to totéž. A v tom je ta krása. Každý to pojme jinak a důležitost tkví v detailech. Řeknete si bota a co má být? Co se tam dá udělat jinak? Všechno a málo, ale rozhodující je změnit uvažování o botě jako takové.

Napínám příliš? V pořádku, pojďme dál. Kdo z vás někdy zkusil barefoot boty, tak ví, jakou způsobily revoluci v obouvání a trend, který nastolily, je jak sněhová koule. Jenže evoluce pokračuje ještě dál a bota budoucnosti bude ještě trochu jiná.

Bude krásná, ale hlavně pohodlná a kvalitní. Taková, která vám vydrží roky a tak skvělá, že si ji zamilujete a na svoje staré boty si už ani nevzpomenete. Jak je to možné? Jednoduše proto, že daná bota bude dokonale respektovat vaši nohu. Už žádné mačkání v nepřirozených tvarech, ale i žádné bolesti nohou z tvrdých povrchů. Už žádné kompromisy. Bude naprosto dokonalá a úžasně padnoucí vaší noze. Hýčkejte své nohy a ony se vám odmění v podobě obláčkové chůze a více energie. Protože se správným obutím dojdete dále a s větším elánem.

Ale už k botě samotné. Nyní následuje popis fiktivní projektové dokumentace, která existuje v autorově hlavě a já se vám jí pokusím co nejlépe popsat. Šířka boty ve špičce bude jako má barefoot. Podešev bude mít nulový drop. Čili že špička a pata je ve stejné výšce. V botě bude luxusně měkká stélka a teď pozor, další změna oproti klasickému barefootu bude ta, že podešev bude mít půl centimetru měkké vrstvy a pozor. Teď přijde třešnička na dortu. Tato vrstva bude překryta 3mm surové gumy. Už chápete to kouzlo? Tento dokonalý podrážkový sendvič vám poskytne nejen dokonale měkký došlap s úžasnou absorpcí otřesů, ale i perfektní indikátor ošoupanosti podešve a vy ji tak můžete nechat včas vyměnit a díky tomu si tento luxusní komfort užívat další dlouhé roky.

Jak už řekl kdysi jeden obuvník: „Nebudu prodávat boty, které bych sám nechtěl nosit. Nejdřív vyrobím kvalitní, pohodlnou a hezkou botu pro sebe a teprve až si s ní budou 100% jistý, tak jí nabídnu zákazníkovi.“

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz