Hlavní obsah
Názory a úvahy

Do nového roku si přejme jen to nejlepší a hlavně zdraví

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay.com

nový rok 😊

Zdravý člověk má několik přání, nemocný jen jedno.

Článek

Na Nový rok si přejeme různé věci. Kromě všeho nejlepšího i hodně zdraví a i štěstí. Na Titaniku měli zdraví, ale chybělo jim štěstí. Proto jenom zdraví nestačí. Co všechno se vlastně skrývá pod přáním všeho nejlepšího a proč si dáváme novoroční předsevzetí?

Přání na Nový rok je tradice, která má jedinečné kouzlo. Něco starého čerstvě skončilo a něco nového právě začíná. Proto se jedná o jedinečnou příležitost popřát si jednoduše všechno nejlepší v novém roce. A nebo i více specifikovat věci, které my osobně považujeme za velmi důležité. Věci právě jako zdraví a štěstí.

Zároveň je to okamžik, který je jen jednou v roce a to my jako lidé máme velmi rádi. Proto tento jedinečný okamžik ozvláštníme něčím zajímavým a to je novoroční předsevzetí. To by ale ideálně mělo být z vlastního popudu a spojené s radostí a odhodláním.

Krásné předsevzetí o dvou bodech pro rok 2024 může být třeba toto. Nedělej druhému to, co nechceš, aby on dělal tobě. A zlepši sám sebe, zlepšíš svět.

Krásný nový rok, vážení čtenáři a děkuji za společné vytváření komunity Seznam Média.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz