Hlavní obsah

Jak reklamovat prezidenta?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay.com

Jak?

Jedno je jisté. Volby skončí tak, že přibližně polovina voličů nebude s výsledkem spokojená. Jednoduše z toho důvodu, že jejich favorit nevyhrál.

Článek

Pak je tady ještě malá část lidí, kteří ani favorita ve finále neměli. Ty můžeme počítat k těm nespokojeným. Jenže co teď? Společnost je zase rozdělená, opět se objevily ty známé příkopy. A ve vzduchu visí pachuť prohry a závisti k těm druhým. Protože oni mají důvod se radovat. Řekněme si to narovinu, kdo z nás umí prohrávat? To je snad těžší disciplína než vyhrávání.

Ať tak či onak, po sečtení hlasů a oznámení výsledků, na 100% tady budou vítězové a poražení. A jde jen o to, abychom uměli s nastalou situací pracovat a byli jsme schopní se nadále bavit. Ať chceme nebo ne, tak žijeme na územním celku, který se jmenuje Česká republika a fungování tohoto útvaru nás prostě spojuje a skutečně máme nemálo společného.

Na reklamaci nebude brán zřetel, protože na prezidentské volby se nevztahuje zákon o ochraně spotřebitele. Ano, slyšíte správně. S novým prezidentem se budete muset naučit žít. Tak šťastnou ruku, volbám zdar a úsměv všem!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz