Hlavní obsah
Názory a úvahy

Kalousek řekl, kdy přijde nová strana

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay.com

Wow effect

Tak už je to tady, ledy mlžení se pohnuly.

Článek

Kalousek, velký to titán české politiky, řekl, kdy to rozbalí a pojede takzvaně bomby. Známý DJ české politické scény připravuje velké vystoupení. Nejdřív začal ostře kritizovat vládu, především kvůli tomu, že málo šetří, a pak začal mluvit o vzniku nové strany.

Jako ministr financí řekl „Kde je poptávka, zákonitě musí přijít nabídka.“ A naznačil tak, že tady je velká poptávka, která dokáže dotlačit novou stranu do parlamentu. Na otázky jestli to bude on, říkal, že ještě neví. Přece jako starý lišák neukáže hned svoje karty.

Mimochodem poptávku po čerstvém větru do stojatých českých politických vod ukázaly volby do Evropského parlamentu. Pro dva mandáty si dojeli motoristé a dva odmakala těžkou dřinou, jak nějaký gulag na Sibiři, Kateřina Konečná a její a Jandejskův projekt Stačilo.

No a kdy že to máme novou stranu čekat? Až po senátních a krajských volbách. Přesněji je pěkné časové okénko mezi říjnem a lednem.

Zdroj:

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/miroslav-kalousek.A240709_171900_domaci_zof

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz