Hlavní obsah
Aktuální dění

Národní sbírka na zájezd do Ruska

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay.com

Rusko

Mnoho českých občanů touží po přestěhování do Ruska. Měli bychom jim to umožnit.

Článek

Rusko, země zaslíbená. Někteří lidé si to evidentně myslí a tady se asi velmi trápí. Měli bychom s nimi být solidární a zaplatit jim ten zájezd. A kdo ví, třeba se tam rozhodnou emigrovat. Přece jenom Česká republika jako země nesvobody je velmi dusí.

Budou obdivovat jak Rusko vzkvétá. Všude špičková technika, auta, která by i Elon Musk mohl závidět. Mobily za kterými samotný Apple zaostává desítky let. Motorky, na které manažeři firmy Harley Davidson koukají s otevřenou pusou. A hlavně, ta svoboda projevu. Všude si můžete říkat, co chcete. Můžete svobodně volit. A ta životní úroveň. Normálně pečení holubi tam sami létají do huby, no řekněte, kde jinde to najdete?

Zkrátka ty naše zaryté fanoušky Ruska už nesmíme dále trápit. Je to až nelidské. Měli by dostat to, po čem tak usilovně touží.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz